• Afgelopen zaterdag was het dan zover, de aftrap van het nieuwe seizoen voor de Zaterdag Bier.
  Met trainen was al eerder begonnen en ook was er op de transfermarkt de nodige beweging.

  Transfers
  Aan het eind van het seizoen was op een leuke manier afscheid genomen van 3 spelers en gedurende de zomerstop is Wesley “Huntelaar” van Dijk drukdoende geweest om geschikte vervangers te vinden….dat is hem zeker gelukt…Djurre, Yosri, Dennis, Timo, Kevin en zelfs afgelopen week nog (tijdelijk) Wesley Jongerius staan te trappelen om mee te mogen doen….dus in het veld is nagenoeg elke positie dubbel bezet. Langs het veld is ook versterking geregeld. Wesley van Duren zal aan grote aanwinst zijn vanwege zijn know-how en uiteraard als Django tijdens de 3e helft!

  De wedstrijd
  Maar goed de wedstrijd…..de eerste wedstrijd was gelijk het debuut voor onze assistent-assistent-trainer Mark.. dit omdat de coach nog op een scoutmissie was in Griekenland en de assistent-coach naar een auto-wedstrijdje moest ergens in Zandvoort. Het debuut van Mark was gelijk raak! Een klinkende 3-1 overwinning….ooo nee toch niet….als je de betrokkenen moet geloven was die uitslag echter niet helemaal een juiste afspiegeling….nog niet iedereen was even scherp. Ondanks dat was het toch lekker om de eerste 3 punten binnen te harken!

  De doelpunten
  De doelpunten werden gemaakt door Jason (2x, assist Timo en Wesley), gelukkig was hij na een vervelende blessure weer helemaal terug en het andere doelpunt werd gemaakt door…ja u leest het goed….Kevin. Daarmee evenaarde hij zijn doelpuntenaantal van vorig seizoen.

  Ode aan OPA
  Het doelpunt van Kevin was overigens een ode aan alle opa’s en niet omdat hij zelf de nieuwe opa is van het team, maar omdat zijn opa voor het eerst sinds 20 jaar(!) langs de lijn stond. Kevin maakte dan ook een O(ntzettend) P(erfect) A(fstand) doelpunt vanaf de middellijn.

  Beeldmateriaal is overigens te vinden instagram onder rodazaterdag4…volg ze!