• Automatische concepten 3
  Op zaterdag 9 oktober 2021 vindt een benefiet plaats voor Ruud Spring in ’t Veld op het complex van RODA ’23, de vereniging waar Ruud in zijn jonge jaren actief was.
  Waarom een benefiet voor Ruud, misschien hebben jullie het al gelezen op Facebook? Stamceltherapie in Moskou tegen MS | Geld inzamelen | Doneeractie.nl of misschien in de Nieuwe Meerbode? Crowdfunding actie voor Ruud Spring in 't Veld - Nieuwe Meerbode of in het Amstelveens Nieuwsblad? https://www.amstelveensnieuwsblad.nl/.../ruud-heeft-ms-en....
  Ruud Spring in ’t Veld, ons oud-club en teamgenoot, heeft onze hulp nodig. Ruud is heel erg ziek, hij heeft MS en als laatste strohalm ter verbetering van zijn bestaan, kan hij een stamcellentherapie ondergaan in Moskou. Deze behandeling wordt echter niet vergoed door de verzekering dus heeft Ruud veel geld nodig. We willen hem helpen?
  Hoe het programma er precies uit gaat zien is nog niet geheel duideiljk, maar er zal door oud teamgenoten van Ruud in ieder geval een benefietwedstrijd gespeeld worden en Ruud heeft aangegeven dat hij erbij zal zijn.
  De organisatie gaat zoveel mogelijk oud teamgenoten van Ruud opsporen (en benaderen) om deel te nemen aan de wedstrijd (we hebben daarvoor gezocht in de oude clubbladen). Heb je in het verleden gevoetbald met Ruud en wil je erbij zijn, laat het ons dan even weten op benefietvoorruud@outlook.com.
  Tot op heden hebben de volgende mensen "officieel" gemeld dat ze aanwezig zijn (status 28/9):Joost Aarsen, Michel van Beek, Wim van Beek, Erik Bende, Jeroen Bende, Loek Berbee, Edwin Bergkamp, Marcel van Berkel, Tom Blauwhoff, Stephane Blom, Bert Boer, Ruud Bos, Jan Brockhoff, Kees Brockhoff, Rens Broekhuizen, Marcel Buskermolen, José Cubo, Ronald Cubo, Yvonne Cubo, Roy Deijkers, Tanja Deijkers, Harrie van Diemen, Eddy Duyn,  William Gijse, Henk Hermanns, Karel Hooyman, Frank de Horde, Rolf de Horde, Arjan v.d. Horst, Erwin Kok, Marco Kok, Tom Koot, Rob Kramer, Koos van der Leest, Diana Linssen, Marc Maars, Rob van Mastwijk,  Marco Moleman, Patrick Moleman, Hans (Toet) van Oostveen, Raymond Pennings, Marcel van Rijt, Ruud Rutgers, Herman Schalkwijk, Gerard Steij, George Thijs, Marcel v.d. Veldt, Marcel Vreem, Carla Witte, Rene Witte, Ruud van der Zwaan

  Rondom de wedstrijd is er volop gelegenheid voor een hapje en een drankje en om uitgebreid herinneringen op te halen. Het moet dus ook een soort reünie worden.
  Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
  - 17.00 uur - Wedstrijd oud-teamgenoten Ruud
  - 18.00 uur - Start van het gezellige samenzijn op het buitenterras van RODA '23 onder het genot van een drankje en een hapje. Een groot deel van de opbrengst daarvan gaat naar de doneeractie voor Ruud
  - 21.00 uur - Bekendmaking uitslag benefietloterij
  Doel van deze benefiet is om zoveel mogelijk geld op te halen, hoe we dat gaan doen volgt later, maar noteer nu eerst in de agenda zaterdag 9 oktober vanaf 17.00 uur!
  En heb je nog een leuk idee voor deze benefiet, laat het ons vooral weten. Samen gaan we er een succes van maken.
  Voor het eten hebben we in ieder geval een patatwagen die langs komt en afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we dat nog uitbreiden. De prijs bij de patatwagen zal wat hoger zijn dan normaal, het verschil is voor de "actie".
  Voor de drank gebruiken we de bar van RODA '23. Ook hier aangepaste prijzen voor de actie en hier gaat een extra groot deel naar de "actie", omdat we van Amstel Bier en Coca Cola een mooie schenking van gratis liters hebben gekregen.
  Voor de loterij hebben we inmiddels meer dan 100 prijzen (als je nog wat hebt laat het ons dan weten, hoe meer hoe beter) en is de verkoop van de loten inmiddels gestart.
  De lotprijs is 1 euro.
  Bij Etos Wind Drogisterij in de Ophelialaan in Aalsmeer en bij de Phonehouse Aalsmeer in de Zijdstraat kun je loten kopen. En natuurlijk kun je bij RODA '23 loten kopen, in ieder geval bij de penningmeester.
  Je kunt inmiddels ook online loten bestellen. Maak voor minimaal 5 loten (dit ivm de kosten) het bedrag over naar NL47 RABO 0382 3555 55 van RODA '23 en stuur een email naar benefietvoorruud@outlook.com. We zullen je dan terugmailen met de lotnummers, die we dus niet opsturen. Hier is ook al behoorlijk gebruik van gemaakt.

  Alles met 1 doel, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Ruud.
  We hopen dat je er op 9 oktober bij kunt zijn en laat dat ons even weten, ook al je niet kunt.
  Als je er niet bij kunt zijn is kun je natuurlijk toch ondersteuning bieden via de doneeractie of het kopen van loten.

  Met sportieve groet,
  Organisatie Benefiet voor Ruud