• Beste leiders/trainers/spelers/speelsters/ouders en verzorgers,

  Het seizoen loopt tegen het einde. Sommige teams zijn al klaar, anderen moeten nog een aantal competitiewedstrijden spelen en dan kan er worden genoten van een welverdiende rustperiode. Een rustperiode die voor iedereen belangrijk is na een lang seizoen, waarbij de jeugd het gehele seizoen mocht voetballen zowel in competitieverband als bij de trainingen, maar ook om de batterij weer op te laden voor het volgend seizoen.

  Daarom zal het Roda complex voor alle jeugdactiviteiten (trainingen, vriendschappelijke wedstrijden) gesloten zijn vanaf maandag 4 juli t/m zondag 31 juli 2022.

  Belangrijke data voor de komende periode:

  • Woensdag 1 juni, laatste bloktraining op veld 3 voor die teams die nog willen trainen
  • Vrijdag 10 juni, laatste training niet selectieteams, voor teams die niet trainen in de bloktraining. Als trainers door willen gaan trainen kan dit tot uiterlijk vrijdag 1 juli op dezelfde tijd en veld zoals in het trainingsschema is aangegeven. LET OP: in de periode van 13 juni t/m 1 juli kunnen er wedstrijden gespeeld worden, in dat geval zal de training niet door kunnen gaan. Er worden zoveel mogelijk wedstrijden in het weekend gespeeld, maar indien noodzakelijk, kan er doordeweeks ook gespeeld worden.
  • Maandag 13 juni, bekendmaking selectieteams voor seizoen 2022-2023
  • Donderdag 30 juni, bekendmaking alle jeugdteams voor seizoen 2022-2023
  • Maandag 4 juli t/m 31 juli: sportpark gesloten voor jeugd activiteiten (training, oefenwedstrijden, etc).

  Belangrijke informatie voor de trainers en/of leiders:

  • Graag de training hesjes, gewassen in de groene bak achterlaten, samen met alle materialen welke jullie aan het begin van het seizoen ontvangen hebben.
  • Leiders / trainers die (inspeel)ballen en hoedjes/pionnen hebben ontvangen kunnen deze op dinsdagen en donderdagen inleveren bij Marcel van Bennekom. Dit kan tot uiterlijk 23 juni 21:00 uur!!!
  • Voor de trainers welke volgend seizoen geen trainingen meer gaan geven; graag de spullen (tag, kleding, etc) inleveren bij Marcel van Bennekom op de dinsdag- en donderdagavond tussen 1900-2100 uur. De spullen kunnen tot 23 juni a.s. ingeleverd worden.

  Namens de jeugd- en technische commissie wil ik iedereen alvast een hele fijne vakantie wensen en hoop jullie allemaal weer vanaf 1 augustus te mogen ontmoeten bij Roda’23.

  Hans Feenstra

  Voorzitter jeugd- en technische commissie