• Bar/ontvangstdienst seizoen 2021/2022

  Het seizoen is weer begonnen en de eerste (oefen)wedstrijden zijn weer gespeeld. Iedereen is weer blij dat ze voor, tijdens of na de wedstrijd een bakje koffie of een biertje kunnen halen.

  Dit is niet mogelijk zonder de hulp van ouders van de jeugd, voetbalteams en de vaste barteams.

  Dit seizoen is de indeling van de bardienst anders dan anders. De bar (en bijbehorende ontvangst-) dienst is dit jaar voor het eerst opgedeeld in drie shifts op zowel de zaterdag als de zondag.

  * Shift 1: van 08.00/30 uur tot 12.00 uur

  * Shift 2: van 12.00 uur tot 15.30 uur

  * Shift 3: van 15.30 uur tot sluit

  Doordat we met 3 shifts gaan werken is het ook mogelijk om bv zaterdagteams voor of na hun eigen wedstrijd in te delen, dit hebben we nu dan ook een aantal maal gedaan.

  Omdat we niet weten wat de ontwikkelingen gaan zijn met Corona is het schema nu gemaakt t/m eind oktober 2021. Is je team nu nog niet ingedeeld, dan komt dat vast goed in de periode daarna!

  De indeling van de bardiensten is hier te vinden. Uiterlijk twee weken van te voren wordt de leider van het team gevraagd een barteam samen te stellen. Pas dan zal ook bekend zijn of er mensen nodig zijn voor alleen de buitenbar, de kantine boven of beiden.

  We zijn benieuwd of de nieuwe bardienst-indeling bevalt, wat er verbeterd kan worden of andere haalbare suggesties. Stuur dan een e-mail naar: kantinezaken@roda23.nl

  Wil je meer weten over de kantine- of ontvangstdienst, wil je vaker helpen achter de bar, heb je een eigen 'barteam' samengesteld, mail ook naar: kantinezaken@roda23.nl

  Namens de kantinecommissie

  Marjan