• Stem op de sponsors van RODA '23 bij de Amstelveense verkiezing van de Ondernemer van het Jaar!

  9 Sep 2022 José Cubo
 • Elke twee jaar wordt in Amstelveen de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar gehouden. De verkiezing is een initiatief van de gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen als waardering voor het ondernemerschap binnen de gemeente. Zij worden hierbij gesteund door de Koninklijke Horeca Amstelland en de Vereniging van Amstelveense Detaillisten. Meer informatie hierover kun je hier lezen.

  Op zich hebben we als voetbalvereniging niet zoveel te maken met deze verkiezing. De genomineerden zijn per categorie bepaald en uiteindelijk zal de jury de winnaars bepalen. Wel vinden we het erg mooi dat er zowel in de categorie MKB tot 50 werknemers als in de categorie MKB vanaf 50 werknemers een trouwe sponsor van RODA '23 te vinden is. Bij MKB tot 50 werknemers is dat Jeroen Hypotheek Advies en bij MKB vanaf 50 werknemers is dat Koen Pack.

  Wij wensen ze beiden veel succes bij de finale en hopen dat ze als winnaars uit de bus zullen komen.

  Maar er is meer. Alle ondernemingen die voldoen aan de criteria en de gevraagde informatie hebben geleverd maken kans op de Publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet.

  Voor deze publieksprijs zijn er zelfs 3 trouwe RODA '23-sponsors waar je op kunt stemmen dat zijn:

  • Jeroen Hypotheek Advies
  • Koen Pack
  • Cigo De Posthoorn

  Klik hier om je stem uit te brengen. Het zou toch erg leuk zijn als één van deze trouwe sponsors de meeste stemmen weet te behalen.