• De 38e editie van het Amstelveens Horecatoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 juni 2024.

  Net als vorig jaar worden alle wedstrijden gespeeld op halve velden, waarbij teams uit 7 spelers bestaan (1 keeper en 6 veldspelers). We spelen dit jaar in ieder geval in 2 aparte toernooien.

  Allereerst het hoofdtoernooi, waarbij maximaal 3 spelers tegelijk opgesteld mogen staan die bij hun vereniging in een 1e of 2e elftal spelen. Als een speler 35 jaar of ouder is mag hij altijd meedoen. Daarnaast spelen we het veteranentoernooi, waarbij alle spelers 35 jaar of ouder moeten zijn, hierbij is het toegestaan dat er maximaal 1 speler op het veld staat die jonger is dan 35 jaar.

  Verder hebben vorig jaar een aantal dames het plan opgevat om in 2024 echt te gaan voor een aparte damespoule. Bij voldoende aanmeldingen is dat zeker een mogelijkheid, dus laat vooral weten als je een damesteam op de been kunt en wilt brengen. De eerste 2 aanmeldingen voor deze poule zijn inmiddels binnen.

  Uit de laatste edities nemen we de extra regel mee waardoor ook mindere teams een kans kregen om te winnen. Na elke wedstrijd in de poulefase zal elk team 5 penalty's nemen. Deze penalty's tellen mee voor de uitslag, dus kunnen de uitslagen er plotseling heel anders uit laten zien.

  Het inschrijfgeld houden we laag (75,00 euro per team) en krijg je bij aanmelding op het complex geheel in consumptiemunten verstrekt, dus eigenlijk is er geen inschrijfgeld meer. Inschrijving vindt plaats door middel van betaling van de € 75,00 per team op rekeningnummer NL69 INGB 0003 9140 86 op naam van RODA ’23 onder vermelding van naam van de horecagelegenheid en voor welk toernooi (hoofdtoernooi of veteranen) ingeschreven wordt. De deadline voor inschrijving is 25 mei 2024. We stellen het op prijs als je de inschrijving ook bevestigt door een mail naar kantinezaken@roda23.nl of een bericht/telefoontje naar 06-22540580 (Erik Boerée)

  De muziek tijdens het toernooi wordt verzorgd door Jomo Productions, met een DJ en muzikale optredens.

  Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met de Toernooi Organisatie.

  Met sportieve groeten,

  Organisatie Horecatoernooi 2024