• Helaas is het de ZaterdagBier niet gelukt om verder te komen in de beker. De laatste 16 was het eindstation. Na afloop was het vooral een gevoel van onrecht en teleurstelling wat overheerste.

    Gemiste kansen en een onterecht afgekeurde goal (in de laatste minuut notabene) veroorzaakte dat gevoel. Ook nu controleerde de ZaterdagBier de wedstrijd. In de eerste helft werd geen kans weggegeven. In de tweede helft kwam de ZaterdagBier, met een bekeken steekpass door Yosri, op voorsprong door weer een goal van Dean!

    Vlak daarna was een ongelukkige handsbal reden voor een strafschop en de gelijkmaker. De spanning was om te snijden en aan beide kanten kwamen kansen. Alle elementen voor een bekerkraker zaten in de wedstrijd.

    De tegenstander maakte met een mooie kopbal 2-1. Dat was het signaal om vol op de aanval te gaan. Er werd gestreden om elke meter. En er werd zelfs gescoord, maar helaas ontbrak het aan scherpte bij de scheidsrechter, waardoor de goal werd afgekeurd.

    Mooier werd het niet. De gehoopte winst of wellicht superspannende penalty-serie bleef uit. Ook het kratje bier van de tegenstander na afloop kon daar niets aan afdoen.

    Het was een mooi avontuur! Vanaf nu is de focus weer geheel op de competitie!