• Beste sportvrienden,
  Het Amstelveens Horecatoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juni 2022.
  De afgelopen 2 jaar kon het Amstelveens Horeca Toernooi geen doorgang vinden. Het zal iedereen duidelijk zijn wat daar de reden van was. Dit jaar pakken we de draad weer op, waarbij we het meteen net even anders zullen gaan doen.
  Nieuw is dat alle wedstrijden gespeeld zullen worden op halve velden, waarbij teams uit 7 spelers bestaan (1 keeper en 6 veldspelers).
  We spelen ook dit jaar weer in 2 aparte toernooien.
  Allereerst het hoofdtoernooi, waarbij maximaal 3 spelers tegelijk opgesteld mogen staan die bij hun vereniging in een 1e of 2e elftal spelen. Als een speler 35 jaar of ouder is mag hij altijd meedoen.
  Daarnaast spelen we het veteranentoernooi, waarbij alle spelers 35 jaar of ouder moeten zijn, hierbij is het toegestaan dat er maximaal 1 speler op het veld staat die jonger is dan 35 jaar.
  Verder is er nog een verzoek gekomen voor een apart damestoernooi. Dus heb je een team met alleen maar dames, laat het ons dan weten. Bij voldoende animo spelen we ook een damestoernooi.
  Uit de laatste editie nemen we de extra regel mee waardoor ook mindere teams een kans kregen om te winnen. Na elke wedstrijd in de poulefase zal elk team 5 penalties nemen. Deze penalties tellen mee voor de uitslag, dus kunnen de uitslag er plotseling heel anders uit laten zien.
  Als geen ander snappen we de moeilijke omstandigheden waarmee jullie de afgelopen jaren te maken hebben gehad en daarom willen we de kosten zo laag mogelijk houden. Dat kan onder andere doordat we pas rond het middaguur gaan beginnen en dus geen lunchpakketten meer zullen verstrekken.
  Het inschrijfgeld per team is € 75,00, dit bedrag zal bij aankomst op het complex geheel in consumptiemunten verstrekt worden, dus eigenlijk is er geen inschrijfgeld meer.
  Inschrijving vindt plaats door middel van betaling van de € 75,00 per team op rekeningnummer NL69 INGB 0003 9140 86 op naam van RODA ’23 onder vermelding van naam van de horecagelegenheid en voor welk toernooi ingeschreven wordt. De deadline voor inschrijving is 4 juni 2022.
  Het wordt verder op prijs gesteld als je de inschrijving ook zou willen bevestigen door een mail naar penningmeester@roda23.nl of een bericht/telefoontje naar 06-29047298.
  Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met de Toernooi Organisatie.
  Met sportieve groeten,
  Namens de Toernooi Organisatie
  José Cubo