• Het is bijna zover: hét jubileumfeest van RODA '23! Zaterdag 22 juni zal in een grote feesttent op ons eigen terras een gigantisch feest losbarsten om ons 100 jarig bestaan te vieren en ons jubileumjaar af te sluiten.
  Inmiddels zijn ALLE namen die ons gaan vermaken bekend!
  De absolute klapper van ons feest is er een die op dit moment ontzettend populair is. Deze Turkse Hazes heeft veel kroegen, feesten en festivals al volledig uitgespeeld en op 22 juni is RODA '23 aan de beurt. Deze "Turk uit de kroeg" zal er bij ons zeker voor zorgen dat wij niet onze "Allerlaatste" gaan drinken. Met het allergrootste plezier presenteert RODA '23 jullie: Ammar! 
  Peter Beense behoeft eigenlijk geen aankondiging. De zanger is al jaren een legende in de Amsterdamse muziekscene. Er zijn weinig mensen die Peter nog niet live hebben gehoord en iedereen die ooit een optreden heeft bijgewoond, zal het beamen: Hij is steen -en steengoed! Met zijn Amsterdamse klassiekers en ook aardig wat inbreng van zijn eigen makelij, zet Peter Beense elke feesttent op zijn kop! Jij laat j toch ook ondersteboven blazen?
  De volgende artiest is een topper uit de stal van JOMO Productions. Stef Horn maakt al jaren zijn eigen muziek, maar weet de zaal ook helemaal los te krijgen met covers van alle hoeken uit het muziekveld. Nederlandstalige en Engelse meezingers, zijn deze oude huiszanger van café Bolle Jan niet vreemd en hij krijgt ons hoe dan ook de dansvloer op. Kom ook de voetjes van de vloer gooien!
  Er kan geen feestje op RODA '23 voorbij gaan zonder dat hij achter de draaitafels staat: DJ Jordy! Natuurlijk draait onze oude vertrouwde huis-DJ de avond aan elkaar. Daarnaast verzorgt hij met zijn eigen JOMO Productions ook het licht en geluid.

  Van de volgende artiest kunnen we zeggen: Het is geen RODA '23 feest als zanger Edo niet is geweest! Deze meester van de gezelligheid komt al jaren de boel op zijn kop gooien in Bovenkerk en mag natuurlijk niet ontbreken op ons jubileumfeest. Zal hij dit keer dan toch een keer van de linkerkant het podium opkomen? We gaan het zien op 22 juni, jij toch ook?

  Vanaf nu kun je ook voor een introducé of als oud RODA '23 lid een kaartje kopen! Kaartjes voor deze avond kunnen hier besteld worden, of scan de QR code op de poster!