• Benefiet voor Ruud Spring in ’t Veld op zaterdag 9 oktober bij RODA ‘23

  Eindelijk was het dan zover zaterdag 9 oktober, de benefiet voor Ruud op het complex van RODA ’23.  Aan het einde van de middag liep het complex vol met familie, vrienden, oud-klasgenoten, oud-teamgenoten en vele andere belangstellenden.

  De benefiet begon met een wedstrijd tussen 2 teams met oud-teamgenoten van Ruud. Velen van hen waren voor het eerst sinds jaren weer terug bij hun oude club, om speciaal van Ruud aanwezig te zijn. Onder luid applaus mocht Ruud de wedstrijd aftrappen om daarna volop te genieten van de kunsten van zijn oude maten. Klik hier voor de prachtige foto's van Koos van der Leest.

  Na de wedstrijd werd het een gezellig samenzijn op het terras onder het genot van een drankje en een patatje werd het een complete reünie van mensen die elkaar vaak lang niet gezien hadden.

  Voor de benefietloterij werden nog volop loten verkocht en de vele geschonken prijzen werden mooi uitgestald, zodat duidelijk was wat er te winnen was. De teller voor het aantal verkochte loten stopte uiteindelijk bij 3.750, een prachtig resultaat. De trekkingsuitslag werd bekend gemaakt en wil je weten of je wat gewonnen hebt klik dan hier. Prijzen kunnen opgehaald worden bij RODA ’23 op dinsdag 12 oktober tussen 20.00 en 21.00 uur, op zaterdag 16 en zondag 17 oktobertussen 13.00 en 18.00 uur.

  Tussendoor werden er 2 kaartjes geveild voor Spakenburg – IJsselmeervogels. Diverse mensen waren geïnteresseerd en de kaartjes gingen uiteindelijk naar Michel van Beek voor 210 euro.

  Op het terras stond nog een melkbus om te doneren en ondertussen werd er stevig doorgedronken van het Bier voor Ruud en de Wijn voor Ruud tegen speciale, verhoogde, prijzen waarvan het grootste deel naar Ruud ging.

  Op enig moment moest de cheque ingevuld worden en op dat moment was het totale bedrag opgelopen tot 9.000 euro. Een prachtig bedrag. Maar we waren er nog niet.

  Daarna volgden nog een paar prachtige nabranders, waardoor we nu kunnen melden dat de opbrengst van de benefiet 10.000 euro is geweest.

  We willen iedereen, sponsors, vrijwilligers van RODA ’23, aanwezigen bij de benefiet, lotenkopers en lotenverkopers, donateurs en alle anderen die bijgedragen hebben tot dit prachtige resultaat heel erg bedanken, ook namens Ruud en Claudia.

  Op naar Moskou en we hopen met z’n allen op het succes daarvan!

  Met sportieve groet,

  Organisatie Benefiet voor Ruud