• Op zaterdag 10 juni 2023 vindt voor de 37e keer het Amstelveense Horeca Toernooi plaats. Tijdens dit voetbaltoernooi gaan horecabedrijven uit Amstelveen en omstreken met elkaar de strijd aan. Het toernooi wordt gehouden op het complex van voetbalvereniging RODA ’23 aan de Noorddammerweg in Amstelveen (Bovenkerk). Om ca. 12.00 uur gaan de wedstrijden van start en naar verwachting zal om ca. 17.00 uur de finale plaatsvinden.

  Het toernooi is een initiatief van enkele Amstelveense horeca-exploitanten. Het toernooi is na al die jaren een begrip binnen de horecasector en bij voetballiefhebbers uit de regio. Ieder jaar is er weer een groot aantal deelnemende teams van de partij. In 2022 was Accuraat Verhuur de winnaar bij het hoofdtoernooi. Het 35+toernooi werd vorig jaar gewonnen door Café De Manen.

  Net als voorgaande jaren bestaat het Amstelveense Horeca Toernooi uit twee categorieën: het ho0fdtoernooi waarbij maximaal 3 spelers tegelijk opgesteld mogen staan die bij hun vereniging in een 1e of 2e elftal spelen. Daarnaast speleen we het veteranentoernooi waarbij spelers 35 jaar of ouder moeten zijn en er maximaal 1 speler in het veld mag staan die jonger is.

  Vorig jaar bestond het deelnemersveld uit: Abina, Accuraat Verhuur, Bar Bodega, BLVD CAfé, Café Anno 1890, Café The Pub, Café Thijs, Grandcafé Allsports, Gusto, Het Wapen van Amstelveen, Kokusai, Plaza Sluisplein, Silversant, The WineKitchen at Sea en Villa Borghese.

  De inschrijvingen voor dit jaar komen langzaam binnen. Wil je meedoen, stuur dan een bericht naar penningmeester@roda23.nl.

  De muziek tijdens het toernooi wordt verzorgd door Jomo Productions, met een DJ en muzikale optredens.

  Iedereen die de voetbalwedstrijden van het horecatoernooi wil bekijken of gewoon een gezellige dag uit wil, is op 10 juni van harte welkom op het RODA-complex. Wanneer het weer meewerkt, is het aangenaam vertoeven op het buitenterras (inclusief speeltuin voor de allerkleinsten).