De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Meetrainen andere verenigingen

Meetrainen andere verenigingen

Ieder jaar toont een behoorlijk aantal RODA ’23-spelers zich op talentendagen bij andere verenigingen. Hetzij omdat ze benaderd worden door Betaald Voetbalorganisaties of andere amateurverenigingen of omdat ze zelf wel eens verder willen kijken.

RODA ´23 wil de ontwikkeling van zijn leden niet in de weg staan maar heeft wel een aantal regels opgesteld:

  • Het meedoen aan activiteiten bij andere verenigingen mag in principe NIET ten koste gaan van het eigen team zolang dit team nog competitie – en/of bekerverplichtingen heeft.
  • Deelname aan genoemde activiteiten mag in principe NIET plaatsvinden op de trainingsdagen en wedstrijddagen van het eigen team.
  • De speler vraagt, of de ouders vragen, toestemming aan RODA ’23 om mee te mogen doen aan activiteiten bij andere verenigingen. Dit doet de speler door een verzoek bij de huidige trainer in te dienen. De trainer zal met de HJO/TJC/HS contact opnemen. De uiteindelijke toestemming kan alleen worden verleend door de TC.
  • Mocht de speler besluiten toch zonder toestemming van de TC deel te nemen aan activiteiten bij andere verenigingen, dan bestaat de kans dat RODA ’23  gepaste maatregelen gaat nemen.

 

Namens de Technische Commissie

Reacties: