De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Bnar Toofeek ook volgend seizoen trainer/coach van RODA' 23 Zondag 1

RODA ’23 en Bnar Toofeek zijn overeengekomen om de samenwerking naar volgend seizoen 2019/2020 voort te zetten. Namens de Technische Commissie en het Bestuur deel ik u mede dat wij zeer verheugd zijn met de prestaties van Bnar als trainer/coach van ons Vlaggenschip. Daarnaast is hij als mens, een mooi en goed uithangbord voor onze bloeiende vereniging.

Bnar heeft zich dit seizoen nog verder ontpopt als een echte Rodiaan, met veel aandacht voor de jeugd. Zijn sterke karakter tezamen met zijn kracht om uit de spelers en het team het beste te halen zijn duidelijk zichtbaar voor iedereen.  Na zijn eerdere opeenvolgende promoties met ons vlaggenschip uit de jeugd, de JO19-1 (welke hij tot op het tweede divisie niveau heeft gebracht) heeft hij in zijn eerste jaar als trainer bij de senioren, tot op heden prima gepresteerd! Als promovendus in de Zondag Tweede Klasse staan we aan de bovenkant van de middenmoot (6de positie), een positie die recht doet aan de prestaties van Bnar en de selectie.

Wij wensen Bnar en de selectie uiteraard veel succes in het huidige seizoen, en zien verdere ontwikkeling naar het volgend seizoen met volle vertrouwen tegemoet.

Langs deze weg, wil ik een ieder nog mooie Kerstdagen toewensen en heel veel geluk, gezondheid en voorspoed voor in het Nieuwe Jaar!

JP Nuijtemans (Bestuurslid Technische Zaken)

Namens de Technische Commissie en het Bestuur

Reacties: