De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

LAATSTE INHAALDAG PORTRET_ EN TEAMFOTO OP 8 DECEMBER AS

 

 

d.d. 03-12-2018.       WIJZIGING TIJDSTIP LAATSTE INHAALDAG PORTRET- EN TEAMFOTO

Vanwege de geringe aanmeldingen voor een nieuwe teamfoto hebben we het tijdstip van het maken van een portretfoto- teamfoto gewijzigd. We zijn nu aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur. Mocht je nog gebruik willen maken van deze inhaaldag voor het maken van een portretfoto of teamfoto laat het mij dan even weten op jcsecretariaat@roda23.nl

Met vriendelijke groet, 

Sandra Tol
secretaris jeugdcommissie

-----------------------------------------------------------------------------------

Onderstaand is het oude bericht van november 2018.

Het schieten van de portretfoto's is zo goed als afgerond. Op zaterdag 1 en zondag 2 december volgen nog de heren van de zondag 1 en 2. Ook worden er nog vele jeugdteams verwacht op zaterdag 1 december voor het schieten van de teamfoto's. Dat betekent dat we ruim 1127 spelers op de gevoelige plaat hebben vastgelegd en uiteraard de nodige teamfoto's hebben gemaakt. Om de spelers die nog geen portretfoto hebben kunnen laten maken nog een laatste kans te geven dit alsnog te doen is er een allerlaatste inhaaldag gepland, namelijk op 8 december as. Op deze dag is het ook mogelijk om een nieuwe teamfoto te maken, aangezien er soms spelers afwezig waren op de dag dat de teamfoto gemaakt is. Mocht je een nieuwe teamfoto willen maken dan verzoek ik je dat aan mij door te geven via jcsecretariaat@roda23.nl. Dan kunnen wij kijken naar het beste moment op 8 december. De leider moet er dan uiteraard voor zorgen dat een ieder aanwezig is op het afgesproken tijdstip. 

De foto's kunnen op zaterdag 8 december worden gemaakt van 10.00 tot 12.00 uur. Dat geldt voor zowel de portret- als de teamfoto's. Na 12.00 uur is het dus niet meer mogelijk om een foto te laten maken. 

Met vriendelijke groet, 
Sandra Tol
secretaris jeugdcommissie

Reacties: