De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

15% korting in de Ajaxshop.nl

RODA '23 is partnerclub van AJAX. Naast het organiseren van verschillende activiteiten per jaar om de voetbalfilosofie van Ajax met de Partnerclub te delen, heeft Ajax nu ook een mooie actie voor zijn partners opgezet in deze drukke decembermaand.

Exclusief voor leden: 15% korting bij ajaxshop.nl

De maand december staat voor de deur en we weten dat veel kleine Ajaciedjes bij jullie op de club, Ajax merchandise op hun verlanglijstje hebben staan. Om december iets dragelijker te maken voor de leden van de Partnerclub (en vooral de ouders), willen we jullie een kortingscode van 15% voor ajaxshop.nl geven die jullie kunnen delen met de leden. De code is geldig t/m 31 december 2018.

Win een surprise van jouw Ajax-held

Naast de kortingsactie actie zijn de spelers van Ajax druk in de weer geweest met surprises. Deze exclusieve Ajax-surprises geeft Ajax de komende weken weg. Ouders, kinderen, vrienden en vriendinnen kunnen zich via ajaxsurprise.nl aanmelden om een surprise van hun Ajax-held(in) te winnen.

Hopelijk waarderen jullie dit gebaar van ons. En ook al duurt het nog even: we wensen jullie alvast fijne feestdagen toe!

Met vriendelijke groet, AFC Ajax

Reacties: