De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Top jeugdvoetbal as zaterdag op de RODA-velden

Wederom van een stralende week genoten niet alleen qua weer maar ook op de velden. Was het vorige week de beurt aan de onderbouw selectie teams om hun kunsten op de RODA-velden te tonen is het dit weekend de bovenbouw dat de klok slaat. Zowel de JO15-1 van Guido Schoen, de JO17-1 van Roy Mesman en de JO19-1 van Dohan Karacaer wisten de volle 3 punten uit te pakken. Laten dit nu de ploegen zijn die zaterdag vanaf 10.45 uur op het hoofdveld te bewonderen zijn.

Om 9.00 uur trouwens eerst een mooie voorwedstrijd voor het geweld losbarst en wel de JO13-3. Een jong en druistig team dat door nog misschien wel fanatiekere meiden Richelle Dijkman en Myrthe Spoelman getraind wordt. 
Op veld 3 kunt u kijken naar 4 wedstrijden tegelijk waarop vrijwel de gehele JO10 jeugd van onze club de nieuwe spelvormen 6:6 speelt. Een erg leuke spelvorm waarin spektakel, onvoorspelbare wendingen en vele goals te bewonderen zijn. Bij de buitenbar hangt inmiddels een mooi bord met daarop een duidelijke plattegrond van de velden. Onze jongste jeugd in de JO8 is vanaf 9.00 uur op hetzelfde veld te zien. Bij de vrouwen afdeling voornamelijk uitwedstrijden dit weekend. Onze MO11-1 is een van de uitzonderingen. De meiden van Kyra Trauschke en Irene Kramer spelen om 9.00 uur op veld 4. 

De zondag belooft mooie wedstrijden om 12.00 uur. Dan trappen de mannen van Marcel van Bennekom en Jeroen van Ballegoy af op veld 1 en 2. Beide ploegen pakten vorige week de volle 3 punten in de 1e klasse en laten zien dat ook in deze teams het nodige talent zit.  Dan nog even de aandacht voor het 4e Happy Vibes voetbal toernooi. Er kunnen nog teams inschrijven zie hiervoor het bericht op de site. Al met al een mooi programma. Het beloofd weer een mooi weekend te worden met top jeugd voetbal op de velden van RODA '23. 

Tot langs de lijn!

Reacties: