De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Informatie avond Walking Football

Informatie avond Walking Football

Bewegen is belangrijk
We worden allemaal steeds ouder. Regelmatig bewegen is belangrijk als we fit ouder willen worden. Regelmatig bewegen houden we het langst vol als we een sport doen die we leuk vinden. Maar wat doe je, als de sport die je altijd beoefend hebt en die je het leukst vond, te zwaar voor je wordt?

Samen bewegen
Voetbal is een van de meest populaire sporten in Nederland. Dit komt niet alleen omdat het een mooie sport is, maar vooral ook om het sociale aspect van voetbal, spelen in een team en horen bij een club. Dit laatste wordt het meest gemist als men stopt met voetballen.

Walking Football
Walking football is de oplossing voor mensen die nog willen voetballen, maar fysiek niet meer mee kunnen doen het met gewone voetbal. Het Sportbedrijf nodigt u graag uit voor een informatie avond over Walking Football.

Gast spreker Johan Annema
Johan Annema is de landelijke projectmanager van Old Stars Walking Football en gaat uitleg geven over het fenomeen Walking Football. Hij geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe pak je de introductie van Walking Football aan?
  • Wat levert het mijn club op?
  • Waar moet de club rekening mee houden?

Dag, tijd, plaats
De informatie avond is op woensdag 31 oktober van 20.00-21.15 op het RODA '23 Sportpark Bovenkerk, Noorddammerweg 48-C te Amstelveen. De informatie avond is gratis.

Aanmelden
Natuurlijk zien we graag alle voetbalverenigingen op deze bijeenkomst bijeen. Zo kan de eerste Walking Football Cup Amstelveen misschien wel ontstaan! Wij willen u wel verzoeken voor 26 oktober even aan te melden. Zo weten we hoeveel kopjes koffie we moeten klaarzetten. Aanmelden kan op onze website sportstad-amstelveen.nl

Reacties: