De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Top jeugdvoetbal as zaterdag op de RODA-velden

Beste Rodianen,

Time flies when your having none. Al weer een week voorbij. Deze week weer een aantal mooie affiches op het wedstrijdprogram. Het herfstweer gaat richting een Indian Summer, dus lekker de weide in.

Vorige week, de eerste aankondiging. Het heeft de meeste ploegen geen windeieren gelegd. De JO13-1, de  JO13-2007-1, de JO10-1 en MO19-1 behaalden mooie en klinkende overwinningen en draaien mee in de kop van hun liga.

Vandaag weer even wat aandacht voor de diverse thuisspelende Jeugd RODA-teams. Je kan immers nooit genoeg in het zonnetje staan.

Virgil Panka is een nieuwe enthousiaste trainer binnen ons RODA Gilde. Hij heeft de leiding over de JO17-2. Om 14:30 op Veld 3, spelen zij tegen mede middenmoter Hoofddorp. Succes Heren! Laat zien dat je het RODA-shirt met trots draagt.

De mannen en twee pittige dames van Kevin Schut (JO14-1) spelen thuis tegen Onze Gezellen. We hopen op een gezellig potje en dat de 3 punten op Bovenkerk blijven en niet naar Haarlem gaan. Alle vertrouwen in! Aanvang 10:45 veld 1.

De mannen van Ed Draaijer, de JO13-1, spelen weer een streekderby. Ditmaal is Pancratius de tegenstander. Geniet en vergeet niet wat puntjes binnen de poorten te houden. Wel zo lekker. Veld 1 om 12:30 is het podium.

Voor de vroege vogels onder ons. Yosri Cok is er daar zeker een van. Om 9:00 uur op Veld 1, probeert de JO13- 2007-1 de opgaande lijn tegen het sterke SDZ door te zetten.

Ook voor de early birds, op veld 3.1. (jaja ook RODA '23 gaat met haar tijd mee) speelt de JO9-1 een absolute krakert tegen AFC. Succes en heel veel plezier “Mannen” van Nick de Bruin.

En last but zeker not least. De meiden van Claudia Mathijssen en uiteraard niet te vergeten Romy van Dijk. De MO13-1. Ga zeker daar eens kijken. Raak geïnspireerd! Meiden met een echt RODA hart! Veld 5 om 11:30 uur.

Kortom, het wordt weer genieten langs de lijn!

Namens de Technische Commissie

Bestuurslid Technische Zaken
JP Nuijtemans

Reacties: