De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Laatste nieuws voetbalplaatjesactie

LAATSTE NIEUWS

Vorige week werd de commissie van de voetbalplaatsjesactie geconfronteerd met het nieuws dat de DEEN supermarkt in Westwijk Amstelveen zou gaan stoppen. Het kon niet ongelukkiger qua timing, aangezien we jullie net hadden voorzien van de nodige info voor deze leuke voetbalplaatjesactie. Gelukkig komt de actie niet in gevaar nu de opvolger van de DEEN supermarkt, namelijk de VOMAR, de actie in zijn totaliteit zal overnemen. We gaan dus gewoon door met het inzamelen van de formulieren van wel/geen bezwaar, de planning en het daadwerkelijk schieten van de team- / portretfoto's. De VOMAR zal zich vermoedelijk al in november gaan huisvesten op de locatie waar nu de DEEN supermarkt is gevestigd. De commissie zal eerdaags met de VOMAR om de tafel zitten wanneer de actie precies van start gaat.

Voor wie het formulier nog niet heeft ingevuld, kan dat nog tot 17 oktober 2018 doen. Hieronder tref je nogmaals de link aan van het formulier. Ook al heb je geen bezwaar voor het maken van de team-/ portretfoto heb ik alsnog een formulier nodig. Dus vul hem in en mail hem naar jcsecretariaat@roda23.nl of deponeer hem in de melkbus die in de onvangstruimte staat van het RODA '23 complex.

Formulier "Wel/Geen bezwaar team-/portretfoto voetbalplaatjesboek en plaatsing van teamfoto met naam op de website"

Eerdaags zal gestart worden met de planning voor het schieten van de foto's. Er kunnen pas foto's worden genomen als ik van alle spelers van dat team de formulieren heb ontvangen. De leider van het team wordt geïnformeerd over de planning. De planning zal tevens op deze website worden geplaatst.

Mocht je nog vragen hebben dan verneem ik die graag via jcsecretariaat@roda23.nl

 

Met vriendelijke groet,

De commissie voetbalplaatsjesactie

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste spelers, ouders/verzorgers,

Nu de laatste verschuivingen in de teams zijn afgerond is het tijd om de welbekende teamfoto’s te gaan maken, zodat we deze kunnen publiceren op de website. Dit jaar zal dat ook weer worden verzorgd door Claudia Mathijssen van Pictures by CMM. Om een goede doorloop te creeeren zullen de teamfoto’s voor een groot doek, met daarop de hoofdtribune, welke geplaatst wordt aan het nieuwe kleedkamergebouw, worden geschoten. Zo zijn we niet afhankelijk van veld 1. De spelers dienen hun RODA ’23 tenue, al dan niet voorzien van sponsor, aan te hebben voor de foto. De leiders van de teams zullen per email/app worden ingelicht wanneer hun team staat ingepland voor het maken van de foto.

Dit jaar willen we echter ook portretfoto’s van een groot aantal spelers gaan maken. Dit omdat RODA ’23 in samenwerking met DEEN supermarkt in Amstelveen Westwijk een hele leuke voetbalplaatjesactie zal starten. Hoe leuk is het als straks je hele team en veel andere spelers van RODA ’23 in een groot plakboek staan! Dat wordt een echt collectors-item. Over de startdatum en verdere informatie van de actie wordt u uiteraard tijdig geïnformeerd. Vermoedelijk zal dit in maart/april gaan plaatsvinden. 

Van de volgende teams zullen er zowel teamfoto’s als portretfoto’s worden gemaakt. 

Champions League

JO8 t/m JO19

MO9 t/m MO19

Heren zondag 1 en 2

G voetbal

Van de andere teams worden alleen teamfoto’s gemaakt. Op de teamfoto’s komen ook de leiders/trainers/ verzorgers te staan.

Wij hopen dat iedereen akkoord gaat met het maken van de team-/portretfoto voor deze leuke actie. Graag ontvangen we uiterlijk 17 oktober 2018 het bijgevoegde formulier: “wel/geen bezwaar”, ingevuld retour. Met dit formulier geeft u tevens aan of u al dan niet toestemming geeft voor het plaatsen van de teamfoto inclusief naam van uw kind/kinderen op de teampagina’s van de RODA ’23 website. 

Het ingevulde formulier kunt u mailen naar jcsecretariaat@roda23.nl of deponeren in de melkbus in de ontvangstruimte van RODA ’23. Na deze datum zullen we de voorbereidingen gaan starten voor de actie. 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u deze mailen naar jcsecretariaat@roda23.nl.

Formulier "Wel/Geen bezwaar team-/portretfoto voetbalplaatjesboek en plaatsing van teamfoto met naam op de website"

U ontvangt dit bericht inclusief formulier tevens op uw bij ons bekend zijnde mailadres.  

Met vriendelijke groet, 
Het bestuur / Commissie Voetbalplaatsjesboek

Reacties: