De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Bar- en ontvangstschema 2018/2019

Barschema 2018/2019

Inmiddels is het voetbalseizoen voor de meeste teams al weer begonnen, er worden bijna door ieder team bekerwedstrijden gespeeld, ook de competitie gaat bijna weer beginnen. Hierbij dan ook het schema nogmaals aandacht voor de bar- en ontvangstdiensten die ieder team dient te vervullen.

De teams die op zaterdag spelen, zijn net als afgelopen jaren, op zondag ingedeeld, de zondag-teams staan op zaterdag gepland. Zet deze data meteen in de agenda, dan is het maar geregeld!

Pupillenteams staan een halve dienst (zij zijn over het algemeen uiteraard met minder spelers, dus ouders) dit seizoen, overige jeugdteams die op zaterdag spelen staan een heel dagdeel ingepland. De seniorenteams die op zaterdag spelen staan 2 keer in de planning. Helaas hebben we dit jaar minder zondag-teams, zodat ieder team 3 maal ingepland staat.

Klik hier voor het barschema op datum

Klik hier voor het barschema voor zaterdagteams per team

Klik hier voor het barschema voor zondagteams per team

Een ochtenddienst begint om 08:30 uur en eindigt op 13:00 uur. Een middagdienst start om 13:00 uur en eindigt rond sluit (dat is geen vaste tijd, maar meestal tussen 18:30 en 19:00 uur)

Mochten er vragen zijn, stuur een mail naar kantinezaken@roda23.nl

Met sportieve groet
De Kantine Commissie

Reacties: