De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Rock Urbanus benefietavond voor Urbanuskerk

De vreselijke brand in de Urbanuskerk in Bovenkerk zal niemand zijn ontgaan. De Urbanus is het baken van ons dorp en wat is de Parel aan de Poel zonder deze markante kerk? Vandaar dat is besloten de bandjesavond Rock Urbanus op zaterdagavond 6 oktober a.s. aan te grijpen om de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanuskerk een hart onder de riem te steken. De feestavond wordt een benefietavond ten behoeve van de wederopbouw van het kerkgebouw.

We hopen dat veel Rodianen aanwezig zullen zijn. Toegang is nog steeds gratis, maar je kunt een vrijwillige donatie doen voor de Vrienden van de Urbanus.

Uiteraard blijft Rock Urbanus een gezellige feestavond met een verrassende line-up. Er treden maar liefst 6 Amstelveense / Bovenkerkse bands op plus natuurlijk onze eigen singer songwriter John Spijker. Het is de organisatie weer gelukt een afwisselend programma samen te stellen met verschillende muziekstijlen (naast rocknummers, ook pop, blues, soul, disco, jazz, rock & roll en Nederlandstalige muziek). De zaal gaat om 20.00 uur open. Toegang is gratis.

Nieuwe bands
Dit jaar kun je genieten van twee nieuwe bands: Pitch & the Swiffers (band van de striptekenaar Hein de Kort). Deze band stond eerder op Jazz in het Dorp in Amstelveen. De andere nieuwe band is Cooperstown die tijdens Rock Urbanus voor de eerste keer in de nieuwe samenstelling optreedt.

Bekende namen
Er zijn ook diverse bekende Rock Urbanus-artiesten te bewonderen. John Spijker opent traditiegetrouw de avond om 20.00 uur. Verder zullen de bands Almost Famous, Too Simple en Wanda & the Bovenkerk boys voor een optimale feeststemming zorgen. Ook de gelegenheidsband Up the Attic treedt op. Zij zijn o.a. bekend van hun optreden met jazzy-sound tijdens Gluren bij de Buren in Bovenkerk.

Net als voorgaande edities belooft Rock Urbanus weer een gezellige feestavond te worden en een ware Bovenkerkse / Amstelveense reünie. 

Twitter en Facebook
Volg het laatste nieuws over Rock Urbanus via Twitter: @RockUrbanus en Facebook: Rock Urbanus

Reacties: