De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Jaap Kok & Jan Melgers benoemd tot Ere Lid

Vrijdag 31 augustus 2018 vierde RODA ’23 haar 95ste verjaardag in de feesttent op Sportpark RODA ’23 Bovenkerk. Een mooie mijlpaal voor deze vitale en springlevende vereniging. Naast het bestuur en commissies van RODA ’23, waren natuurlijk ook de Ere Leden, Leden van Verdienste, de onderhoudsploeg, de Jubileumcommissie, de Gemeente Amstelveen, diverse verenigingsbesturen, sponsoren en vele andere uitgenodigd. De tent zat dat ook aardig vol.

Iets later dan gepland opende voorzitter Erik de Vries de receptie en werd Wil Bon aangekondigd als officiële ceremoniemeester van de avond. Nadat wethouder Van Ballegooijen het woord had genomen en RODA ’23 werd voorzien van een mooi boeket bloemen, ging de avond door naar de verrassing. Hier stonden Jaap Kok en Jan Melgers in de spotlight, namelijk de officiële opening van de nieuwbouw stond op het programma. Na het gebruikelijke lintje knippen, konden de aanwezigen zich vergapen aan de mooie nieuwbouw.

Toen iedereen weer zijn plekje had gevonden, kwam de tweede verrassing van deze avond. Namens het bestuur mocht Wil Bon bekend maken dat zowel Jaap Kok als Jan Melgers werden benoemd als Ere Lid van de r.k.s.v. RODA ’23, dit vanwege hun buitengewone verdienste en tomeloze inzet voor de vereniging. Nogmaals gefeliciteerd Jaap en Jan! Na deze mooie en leuke wending van de avond, kon rond 21:00 uur het officiële gedeelte worden beëindigd en bleef het natuurlijk nog lang gezellig in de feesttent!

Namens de Jubileum Commissie receptie danken wij de vrouwen 1 en zaterdag 1 voor hun inzet op deze avond en de overige vrijwilligers voor hun inzet! Op naar de 100 jaar.

Reacties: