De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Jeugdtrainers seizoen 2018/2019 deel 3

Foto vanaf linksboven met de klok mee, Sylvia, Jamal, Stefan en Miljenko.

Het seizoen is inmiddels teneinde maar de voorbereidingen gaan gewoon door. Gisteren hebben we wederom een aantal jeugd selectie trainers vast kunnen leggen voor het seizoen 2018-2019.

Voor de JO8-2 zal Jamal Aanzi de trainingen voor zijn rekening gaan nemen. Jamal is afgelopen seizoen als leider actief geweest en heeft zelf een zeer actieve voetbal loopbaan achter de rug. Jamal wil graag zijn kennis overbrengen en de jongste jeugd de basisvaardigheden aan te leren. Jamal heeft tijdens de selectietrainingen de smaak te pakken gekregen en na een gesprek met de Technisch Commissie aangegeven deze taak op zich te gaan nemen.  

De JO9-2 zal volgend seizoen door Stefan Dijkshoorn getraind gaan worden. Stefan is al enige jaren actief als coach en geen onbekend gezicht op de club. Tijdens de vrijwilligers avond gaf Stefan aan graag zijn steentje te willen bijdragen in de onderbouw jeugd en een team te willen trainen. Stefan is hierna betrokken geweest bij de selectie trainingen van de O9 jeugd. Ook Stefan heeft de smaak te pakken gekregen zal komend seizoen zijn bijdrage gaan leveren om spelers beter te gaan maken.

Sylvia van Groeningen behoeft eigenlijk geen nadere introductie.. Al jaren de nestor van de allerjongste jeugd bij RODA '23 en nog steeds met vol enthousiasme is zijn nagenoeg elk weekend en doordeweeks te vinden op de velden. Reden voor de Technische Commissie om Sylvia ook vast te leggen voor de trainingen van de O8 talentengroep en Coenradies. Daarnaast zal Sylvia ook bij de meisjes een team voor haar rekening gaan nemen.

Vanaf aankomend seizoen gaan we bij de onderbouw jeugd bloktrainingen organiseren. In later stadium gaan we daar dieper op in, wanneer en hoe we daar invulling aan gaan geven. Voor deze bloktrainingen hebben we vaste trainers aangesteld die de coördinatie voor hun rekening gaan nemen. De eerste die gisteravond zijn jawoord heeft gegeven betreft Miljenko Bojcic. Miljenko is ook een echte Rodiaan en voetbalt nog steeds bij de veteranen. Miljenko heeft een korte pauze in zijn trainers loopbaan gehad en wilde graag weer actief het veld op. Na een aantal goede gesprekken over de jeugdopleiding van onze vereniging, gaat Miljenko de uitdaging aan om de bloktrainingen van goede inhoud te voorzien.

Namens de Technische Commissie van harte gefeliciteerd en veel succes.

Reacties: