De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Beste Speler Competitie 2017/2018

Zie foto's van de afsluiting en prijsuitreiking in de mediatheek.

Afgelopen vrijdag, 29 juni, was het dan zo ver, de uitreiking van de prijzen voor de Maddox / Sportpaleis Amsterdam Beste Speler Competitie 2017/2018. In tegenstelling tot voorgaande jaren strak in pak, dit jaar casual en alleen voor de spelers, begeleiding en bestuur. Een kleine seizoen afsluiting.

Ondanks het onofficiële gedeelte, lag er een strak programma klaar voor de avond. Om 18:00 uur werd er verzameld bij sponsor Grand Café ’t Oude Dorp. Na een gezellige borrel en bittergarnituur kon er aangeschoven worden voor het dinerbuffet. De spareribs, state, patat en diverse salades en brood vonden gretig aftrek van bij iedereen. Na een korte pauze om het eten even te kunnen laten zaken werd er begonnen met de prijsuitreiking voor de Zondag 2. De begeleiding van de Zondag, Peter, Lex en Gerard waren bereid gevonden om de prijzen voor de spelers uit te reiken. Lex had de eer om de nummer 3 uit te reiken, na een spannend moment kon hij bekendmaken dat deze was gewonnen door Mitchell Bakker met een gemiddelde van een 6,5083. Daarna was Gerard aan de beurt, vanuit de gesloten enveloppe kon hij bekend maken dat Kevin Hoorneman met een gemiddelde van een 6,5833 tweede was geworden. Ex aequo was Nick Albers geworden, welke helaas door andere verplichtingen al weg was. Peter mocht het afsluiten door de nummer 1 bekend te maken. Met een gemiddelde van een 6,7933 was dit Jordi Bungener dit geworden. Peter mocht ook de beste trainingsopkomst uitreiken, en hier prolongeerde Yosri Cok zijn titel. Van de 79 trainingen was hij al de trainingen aanwezig geweest.

Er werd meteen doorgepakt in het programma om de vertrekkende stafleden naar voren te roepen en te bedanken. Vanuit het bestuur was Ronald Posthumus bereid gevonden om mooie woorden te spreken over de vertrekkende stafleden. Een dankwoord ging uit naar, Remco Schalkwijk, Erik Boerée, Lex van der Breggen, Peter de Groot, Dennis Barendse, Cor ten Bosch en Pascal Zegwaard.

Na een korte pauze werd er om 21:15 uur gestart met de bekendmaking van de Beste Speler van de Zondag 1. Leider Ron mocht de bronzen schoen gaan uitreiken. Met een gemiddelde van een 7,0812 was deze prijs voor middenvelder Martijn Guitink. Daarna was het de beurt aan trainer Cor ten Bosch om de Talent van het Jaar bekend te maken. Na een mooie opsomming van talenten en mooie woorden voor de winnaar, kon hij bekend maken dat Max Versteeg het Talent van het Jaar was geworden. Ronald Posthumus mocht na voren komen om de zilveren schoen uit te reiken. Met een gemiddelde van 7,1478 werd dat dezelfde speler als het Talent van het Jaar, Max Versteeg. Trainer Cor mocht vervolgens de gouden schoen gaan uitreiken, en dat was voor de aanwezige zeker geen verrassing. Met een gemiddelde van een 7,2174 mocht Tim Plemper de gouden schoen in ontvangst nemen en werd hij de Beste Speler van het seizoen 2017/2018. Hij mocht nog even blijven staan om de topscorer bokaal in ontvangst te nemen voor zijn 33 goals!

Nadat alle prijzen waren verdeeld mocht José Cubo het woord nemen om de spelers, die aanwezig waren, te bedanken die ons helaas gaan verlaten. Thimo de Jager, 1 seizoen 31 wedstrijden. Niels Vahlkamp, 2 seizoenen 37 wedstrijden. Patrick Engelmoer, 2 seizoenen 39 wedstrijden. Jeremy van der Breggen, 2 seizoenen 32 wedstrijden. Tim Plemper, 3 seizoenen 58 wedstrijden. Junior Tiller, 4 seizoenen 120 wedstrijden. Melvin Joling, 7 seizoenen 184 wedstrijden. En last but not least, Sjoerd Heijnen met maar liefs 10 seizoenen in de Zondag A-Selectie en met 275 wedstrijden. Ook de vetrekkende spelers spraken nog mooie en inspirerende woorden bij een afscheidsspeech.

Na het toch officiële gedeelte kon men onder het genot van een drankje het seizoen nog even laten passeren en konden daarna spelers en stafleden elkaar de hand schudden voor een mooi en succesvol seizoen! En het bleef nog lang onrustig in ’t Oude Dorp.

Pascal Zegwaard
Teammanager Zondag A-Selectie

Reacties: