De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Update Nacompetitie RODA '23 Zondag 1/2 (+ schema's)

Schema nacompetitie Zondag 1 (update 4 juni)
Schema nacompetitie Zondag 2 (update 7 juni)

Het vlaggenschip van RODA '23 heeft zondag in een spannende wedstrijd tegen Saestum de volgende ronde van de nacompetitie weten te halen. In het eigen RODA '23 Stadion waren de groen/witte met 3-2 te sterk voor de tegenstander uit Zeist. In de volgende ronde, de finalewedstrijd, moet RODA '23 het opnemen tegen competitiegenoot Schoten Zondag 1. De wedstrijd zal worden gespeeld in Haarlem en de aftrap is om 14:00 uur. 

De winnaar van dit duel zal direct promoveren naar de 2e klasse. De geplande finale wedstrijd zal dan komen te vervallen.

Indien er verloren wordt, dan is er nog steeds een kans. De vier verliezers van de nacompetitieronde 2A/3A-B en 2B/3C-D, spelen dan nog een wedstrijd op donderdag 14 juni en de winnaars spelen dan op 17 juni een finale. Alleen de winnaar zal promoveren.

De spelers en begeleiding van de Zondag 1 van RODA '23 kunnen natuurlijk al jullie steun en support goed gebruiken zondag in Haarlem bij Schoten! Wij vragen dan ook dat iedereen gekleed komt in het groenwit en zo het vlaggenschip van RODA '23 komt steunen!

Tot zondag !

Reacties: