De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

JO15-3 bekert verder na monsterzege

Roda '23 JO15-3 het beker toernooi

Zondag 3 september Pancratius JO15-3 uit

De eerste bekerwedstrijd werd onder een stralende zon gespeeld op het kunstgras van Pancratius. Na een 1-0 achterstand gingen we rusten met een 1-2 voorsprong in een gelijkopgaande wedstrijd. Na rust hadden we niet zo veel meer te vertellen en konden we opgelucht ademhalen en vrede hebben met een 2-2 eindstand.

 

Zondag 10 september SDZ JO15-3 thuis

Een tegenstander die we ook in de competitie zullen tegenkomen. Na een regenachtige zaterdag werd de wedstrijd op zondag gelukkig weer onder het genot van een zonnetje gespeeld. Een wedstrijd waarin Roda de tegenstander een groot deel van de wedstrijd goed kon vastzetten op eigen helft. Met een doelpunt voor rust en een doelpunt na rust werd een terechte 2-0 overwinning geboekt.

 

Zondag 17 september OFC JO15-2 thuis

De beslissing of we verder zouden bekeren moest vandaag vallen. Een ruime overwinning op de zwakste tegenstander uit de poule was hiervoor noodzakelijk. Opnieuw een regenachtige zaterdag kreeg een vervolg met een zonovergoten zondagochtend op veld 4. De tegenstander bleek slechts over 9 spelers te beschikken. Roda zette direct flink aan maar in de eerste 20 minuten stond het vizier nog niet op scherp en stond het nog maar slechts 2-0. Hierna vielen de doelpunten echter als rijpe appelen en werd de rust bereikt met een 10-0 voorsprong. Na rust werd de trend van doelpunten maken vrolijk voortgezet en dit leidde uiteindelijk in een 18-0 overwinning. Een wedstrijd waar je zowel als winnendeploeg maar zeker niet als verliezende ploeg heel veel vreugde aan beleeft maar het brengt Roda '23 JO15-3 in de volgende bekerronde.

Missie geslaagd dus en nu op weg naar de eerste competitiewedstrijd uit tegen Weesp.

Reacties: