De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Fysiotherapeuten

Mijn naam is Bas Blom, 29 jaar en ik kom uit Amsterdam. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Momenteel studeer ik nog steeds aan de Hogeschool van Utrecht waar ik in het 2e jaar ben zit van de master sportfysiotherapie. Daarnaast werk ik full time bij Fysiotherapie Plexus Uithoorn.

Als (sport) fysiotherapeut richt ik mij met name op klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit kan in alle stadia van een blessure, direct op het veld/acute blessure, na een operatie of al langere chronische blessures.

In het verleden ben ik als sportverzorger/fysiotherapeut werkzaam geweest bij sv Argon in Mijdrecht. Hier heb ik de A junioren en de zondagselectie medisch begeleid op het (hoogste) landelijke amateurniveau.

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij RODA '23, eerst als fysiotherapeut van de zondagselectie en nu als hoofd medische staf. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de invulling van het medisch team, het medisch team ondersteun, de spreekuren organiseer en presentaties geef met betrekking tot blessures of preventie hiervan.

Ik ben bij RODA '23 aanwezig op:
Dinsdag van 18:30-21:30

Lijn

Mijn naam is Wesley Pauw, 22 jaar en ik ben afkomstig uit Mijdrecht. In juli 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben werkzaam bij Fysiotherapie Plexus Uithoorn. Daarnaast ben ik momenteel bezig met een cursus fysiotherapeutische verdieping in de topsport bij Ajax.

Van jongs af aan werd ik al geïnspireerd door fysiotherapie. Het contact en het omgaan met mensen spreekt mij erg aan. Bovendien vind ik het ontzettend leuk om mensen met klachten te behandelen met als doel de klachten te doen verhelpen of te verminderen.

Mijn interesse ligt bij sport gerelateerde klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Momenteel ben ik bezig aan mijn derde seizoen bij Roda’23. Ik begeleid de Zondag A-selectie op medisch gebied tijdens trainingen en wedstrijden. Ik hoop u dit seizoen weer te mogen begroeten langs de lijn bij Roda’23!

Ik ben bij RODA '23 aanwezig op:
Dinsdag van 18:30-21:30
Woensdag van 14:00-18:00
Vrijdag van 14:00-18:00
Zondag bij de wedstrijd van de Zondag 1

Lijn

Mijn naam is David Treur, 23 jaar en kom uit Uithoorn. Ik ben in 2015 afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam en heb de cursus sportmassage en tapen afgerond. Ik ben momenteel een jaar werkzaam in Amsterdam in een praktijk en ben sinds een aantal maanden mijn eigen praktijk begonnen in Uithoorn.

Als oefentherapeut Mensendieck ben ik gespecialiseerd in houdings –en bewegingsproblematiek van het lichaam. Tijdens dagelijkse activiteiten zoals sporten kunnen klachten ontstaan en deze kunnen op elke leeftijd voorkomen. Veel van deze klachten kunnen worden veroorzaakt vanuit een ongunstige houding, belasting of bewegingspatroon van het lichaam tijdens het sporten. Het onderzoeken van deze klachten zorgt ervoor om vroegtijdig blessures op te sporen en om in het vervolg de kans op blessures te verkleinen.

Bij RODA ’23 begeleid ik aankomend seizoen de zaterdag selectie en ben ik ook te zien bij de zondagselectie. Alle spelers van RODA ’23 zijn natuurlijk welkom op de spreekuren.

Ik ben bij RODA '23 aanwezig op:
Maandag van 18:00-20:00
Donderdag van 18:00-20:00
Zaterdag bij de wedstrijden van de Zaterdag 1,

Zoeken binnen de website
Vul hieronder uw zoekopdracht in.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

 
 
 
 
Hier adverteren?