De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week 16 oktober 2016 Felien

RODA is een grote en gezellige club en heeft ook ruimte voor Dames en meiden voetbal. Vandaag daarom een pupil van de week die afkomstig is uit een van onze meiden teams .

De pupil van vandaag speelt in de Mo13-1. Vertaling voor al onze lezers. Dat is de nieuwe benaming voor de MD-1. Vandaag is Felien Postmaa de gelukkige om de pupil van de week te zijn. Felien is nu alweer 11 jaar oud. Begint dus een echte dame te worden.

Felien is 11 jaar geleden in de Aker in Amsterdam geboren. In de tussentijd is men dichterbij RODA gaan worden. Sterker Felien is net zoals bijna alle spelers bij RODA begonnen bij de Coenradies.

Uiteraard is er naast het voetbal ook de verplichting om naar school te gaan. Door elke dag naar haar school de Zuid Ooster te gaan verblijdt zij iedereen met haar aanwezigheid.

In het weekend is er dan de tijd om lekker te voetballen. Zelf zegt Felien dat zij nog in de MD1 speelt, Toch wel wennen de nieuwe benamingen in de jeugd. Als zij de wedstrijden speelt dan toch wel het liefst als rechtsvoor. En wat een mooi geluk. Haar leider zet haar dan ook nog eens op die positie. Lekker veel aanvallen en misschien ook wel de mogelijkheid om te scoren.

Uiteraard heeft Felien een idool, als we kijken naar de Nederlandse spelers dan is Klaas-Jan Huntelaar de beste speler. Ook een spits die in het verleden ook nog bij Ajax heeft gespeeld. Daar kijkt zij overigens ook het liefste naar. Bij het buitenlandse voetbal kijkt zij ook heel graag naar mooi voetbal. Dat mooie voetbal wordt volgens haar gespeeld door Real Madrid.

Toevallig speelt daar ook een hele goede speler, die ook nog een Europees kampioen is geworden afgelopen zomer. We hebben het over Christiano Ronaldo.

Het lekkerste eten volgens Felien is heel simpel, geef haar maar een bord met Patat. Heerlijk lekker op schoot kunnen nemen als ze kijkt naar haar favoriete TV programma Brugklas.

Ik weet zeker dat de grote mannen een stapje extra zullen doen vandaag.

Namens RODA heel veel plezier gewenst.