De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week zondag 1 mei Thijmen Oosterwijk

Nog twee thuiswedstrijden zal de Zondag 1 moeten spelen. Dit is de eerste van de twee thuiswedstrijden. Vandaag hebben we een pupil van de week die zijn wedstrijden bij de E pupillen speelt. Hij heeft nu zijn wedstrijden gespeeld bij de E pupillen. Om precies te zijn bij de E7. Zijn naam is Thijmen Oosterwijk. Thijmen wordt volgend jaar alweer een D pupil, maar dit seizoen gaat hij nog veel plezier hebben bij de  E7.

Thijmen is alweer 10 jaar oud, is geboren en getogen Amstelvener. Hij heeft de eerste stappen op het voetbalveld gezet bij de Coenradies en heeft nu al zeker een carrière van vier jaar er op zitten bij RODA.

Gedurende de week moet Thijmen ook naar school. En dat doet hij in de Westwijk. Hij gaat naar de Triangel met heel veel plezier.

Als Thijmen voetbal speelt dan moet hij vaak verdediger of middenvelder spelen. Her liefste speelt hij overigens al centraal midden op het veld.

Uiteraard wordt ook naar voetbal gekeken. Zijn favoriete voetbalclub in Nederland is Ajax. En zijn meest favoriete voetbalspeler in Nederland is Bazoer. Maar ook naar de buitenlandse competitie wordt naar gekeken, zijn voorkeur gaat dan naar de voetbalwedstrijden van Barcelona. Want dat is de beste club in de wereld.

Wan daar speelt de beste voetballer van de hele wereld. We hebben het over Messi.

Wat betreft eten kan ik helemaal bij hem aansluiten. Want wat is er niet lekkerder dan een bord patat met een heerlijk broodje kroket er bij.

En dan het bord op schoot. Lekker kijken naar Holland’s got talent.

Ik wwet zeker met jou we op de bak zullen de mannen van de zondag 1 extra hun best doen. 

Jeroen van Ballegoy