De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week zondag 20 maart 2016 Joshua Boom


 

Vandaag staat de belangrijke wedstrijd op het programma tussen RODA en Diemen. De nummer 5 tegen de nummer 4. RODA is in de winning mood, en hopelijk weten de zondag 1 dit ook vandaag nog vol te houden.

Aan de pupil van de week van vandaag zal het zeker niet liggen. De pupil van vandaag is afkomstig uit de d afdeling van RODA. De pupil van de week speelt zijn wedstrijden in de D7 en heet Joshua Boom.

Joshua is op 26 november geboren en is alweer 11 jaar oud. Als Joshua niet voetbalt dan is er natuurlijk nog iets wat school heet. Hij zit alweer in de laatste groep en gaat volgend schooljaar naar de HWC. Maar nu gaat hij nog met veel plezier naar de Westwijzer.

Joshua speelt al bij RODA vanaf 2013. Nu speelt hij in de D7.

In de D7 speelt hij vaak rechtsvoor, maar soms moet hij ook linksvoor of in de spits spelen. Het maakt Joshua gelukkig niet veel uit waar hij speelt.

Als hij maar voorin mag spelen. Want dat is het leukste om te doen. De D7 plukt er wel zijn vruchten van. Want momenteel staan zij op de eerste plaats in de competitie.

Naast dat Joshua zelf voetbal speelt, kijkt hij ook vaak naar het voetbal spelletje. Zo heeft hij ook zijn  idolen. In de Nederlandse competitie vind hij El-Ghazi de beste speler. Want hij speelt ook nog eens bij de beste club van Nederland. Namelijk Ajax.

Naar de buitenlandse competitie wordt er ook gekeken. Dan gaat zijn voorliefde naar de Spaanse voetbal competitie. Daar doet Barcelona ook aan mee. En dat is de beste club in de Wereld. En wat denk je dan van Messi, die is echt wel de beste voetballer van de wereld. Echt wel. Wat betreft lekker eten, daar ben je bij Joshua echt voor op het goede adres. Joshua houdt van een heerlijke knoflooksoep. En wat dacht je dan van een kaas omelet. Ook dat is heerlijk om te eten. TV kijkt Joshua niet zo vaak. Nee de filmpjes van Enzo Knol op Youtube is veel leuker om te bekijken.

Joshua heeft het erg naar zijn zin bij Roda. Als hij moet trainen gaat hij al een uur eerder weg om alvast in te spelen met zijn vriendjes. Dit jaar in de D7 hebben ze een leuk team en staan momenteel bovenaan. Zaterdag wordt spannend dan spelen ze tegen Nieuw Sloten D3 die tweede staat. Verder houd Josh van de natuur, lekker eten, en leuke dingen doen. Maar ook lekker series kijken met al zijn broers en zussen.