De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

26 november Mick Balsing

Volgende Pupil van de Week is Mick Balsing Zondag 23 november 2014

Opnieuw hebben we te maken met een belangrijke thuis wedstrijd. Het goed draaiende AGB komt op bezoek bij RODA en we kunnen spreken van een echte topper. Er is zelfs op veld 6 een voor wedstrijd tussen de F teams van RODA en AGB. Uit de F6 die dan op veld 6 speelt komt onze pupil van de week. De naam van deze gigant is Mick Balsing.

Mick is op dit moment van schrijven al 8 jaar oud en heeft het levenslicht gezien in Hoofddorp. Maar het gezin is ondertussen verhuisd en woont momenteel in Aalsmeer. Daar gaat Mick ook naar school toe. En wel naar de OBS de Zuidooster.

Mick is doordat hij dicht bij RODA woont, komen spelen bij RODA´23. Zijn basis is gelegd bij de Coenradies. Na de jaren bij de coenradies is hij blijven spelen bij RODA. Momenteel laat Mick zijn voetbal kunsten zien in de F6. Het liefste staat Mick daar in de spits te spelen, zodat hij veel kan scoren. Gelukkig voor Mick wordt hij vaak opgesteld als spits, waardoor hij lekker kan scoren.

Mick heeft ook natuurlijk zijn favoriete teams. Het beste team van Nederland is uiteraard Ajax. Geen twijfel mogelijk. De beste speler in de Nederlandse competitie is Lasse Schöne, die niet geheel toevallig ook bij Ajax speelt.

Als beste buitenlands ploeg heeft Mick een duidelijke mening. Ditmaal niet Barcelona, Real Madrid of Chelsea. Neen Mick zegt dat Bayern Munchen het beste team van de wereld is. Maar de beste speler van de wereld speelt wel weer bij Barcelona en dat is uiteraard Lionel Messi.

Voor het lekkerste eten zullen we ook naar het buitenland moeten gaan. Namelijk Italiaan eten en dan vooral oortjes pasta. Als hij mag dan zou hij het liefste met bord op schoot willen kijken naar zijn meest favoriete tv programma Checkpoint.

Dat Mick heeft heel veel zin om Pupil van de Week te mogen zijn, dat horen we ook van hemzelf: “Ik vind het heel leuk dat ik pupil van de week mag zijn, en ik hoop dat ik geluk breng en Roda wint.”

Ik weet het zeker met Mick op de bank zullen de mannen van de Zondag 1 hun uiterste best doen om te winnen.

Namens RODA een hele leuke dag toegewenst.

Jeroen van Ballegoy