De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pipil van de week 21 september 2014

 

Volgende Pupil van de Week is Christiaan Ang Zondag 21 september 2014

Het seizoen is weer begonnen, Na alweer twee wedstrijden in deze derder klasse, is het alweer tijd voor de tweede thuis wedstrijd van het seizoen. Bij deze tweede thuis wedstrijd is er weer een pupil van de week aanwezig. Dee pupil speelt in de F1 zijn wedstrijdjes. Hij is alweer 8 jaar oud.

Chrisitaan is geboren in Amstelveen en gaat gedurende week uiteraard naar school. De Karel Eykmanschool wordt verblijd met zijn aaanwezigheid. Uiteraard is Christiaan ooit begonnen met voetballen. Zijn basis is gelegd bij de Coenradies en op dit moment speelt Christiaan dus in de F1. Daar wordt hij vaak als rechtsachter neer gezet door de coach, maar eigenlijk speelt hij veel liever rechtsvoor.

De beste club van Nederland is volgens Christiaan de Nederlandse kampioen Ajax. Daar speelt ook nog eens de beste voetballer van Nederland. Namelijk Lasse Schöne.

Beste club van de wereld is Real Madrid. Want daar speelt namelijk ook Christiano Ronaldo. Maar ook Lionel Messi is heel erg goed hoor.

Als je Christiaan wilt verassen met een lekker bord eten dan kan je het beste Spaghetti voor zijn neus neer zetten.

Als hij het dan ook nog eens tv mag kijken er bij, Bijvoorbeeld Studio Sport of Supah Ninja’s, dan heeft hij helemaal een top dag.

Ik weet zeker dat met jouw aanwezigheid dat de heren van de zondag 1 extra hun best zullen gaan doen.

Namens RODA een top dag toegewenst

Namens RODA een hele leuke dag toegewenst.

Jeroen van Ballegoy