De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

22 september, RODA '23 - Blauw Wit Adam

Het is vandaag alweer de tweede thuiswedstrijd van de Zondag 1. Vandaag spelen de mannen van de Zondag tegen, een uit verleden tijd grote club, Blauw Wit Amsterdam. Ook bij deze thuiswedstrijd hebben we weer een pupil van de week. Ditmaal komt onze Pupil uit de E pupillen. Zijn naam is Tim Elders.

Tim is nu alweer 10 jaar oud en gaat uiteraard gedurende de week naar school. Tenminste als je hem niet vind op het voetbalveld. Tim woont in de Westwijk en dan is het uiteraard niet vreemd als hij naar een van de scholen gaat die in Westwijk staan. Welke? Nou de Karel Eykman.

Als je in Westwijk woont en je wilt voetballen, dan is de stap naar RODA toe heel erg klein. Tim is begonnen met voetballen in onze kweekvijver, de coenradies, en is via de coenradies van F naar de E pupillen gegaan. Niet zo vreemd als je oudere broer ook al voetbalt.

In de E1 heeft Tim zijn plekje wel gevonden, want hij wordt meestal op het middenveld neer gezet. Gelukkig voor Tim, want dat is nou precies zijn meest favoriete positie.

Soms is het heel erg lastig om de beste speler van Nederland op te noemen, er zijn namelijk heel veel goede spelers. Maar het beste team? Ja daar kan hij wel een antwoord op geven. AJAX!!! Ja je leest het goed, ajax met vier uitroeptekens. Geen discussie mogelijk dus.

Maar in het buitenland, ja daar weet hij er wel een. Hij speelt bij Barçelona, maar in dit geval is het niet Messi, maar Neymar. De kleine balvirtuoos van Brazilië. En tja Barçelona is uiteraard de beste club van de wereld. Het zal wellicht moeilijk zijn een keuze te maken als beide teams op woensdag avond tegen elkaar spelen.

Het lekkerste eten komt ook uit het buitenland. Waarschijnlijk met een Nederlandse draai er aan gegeven. Geef Tim maar een bord Pasta en hij eet dit schoon op. Als dat ook nog eens mag tijdens het kijken Zapp dan is Tim helemaal tevreden.

Ik weet zeker met jouw aanwezigheid zal de Zondag 1 weer een stapje harder gaan doen.

Heel veel plezier namens RODA.

Jeroen van Ballegoy