De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

6 januari

Na een avondje spelletjes te hebben gedaan in de lobby van het hotel was het voor sommige spelers toch wel aardig vroeg. Maar toch was iedereen op tijd aanwezig, 09:00 uur, voor het ontbijt. Het zeer uitgebreide ontbijt van het hotel werd weer goed genuttigd. Na het ontbijt werd door de spelers en begeleiding weer de kamers opgezocht om ons gereed te maken voor de 2e veldtraining in Lara, Turkije.

Het aanwezige bestuur kon de tijd weer goed gebruiken om bij elkaar te kruipen en RODA zaken te bespreken in een rustige en mooie ambiance. Om 10:45 uur stond de bus weer voor de voordeur en gingen de spelers en begeleiding weer naar het mooie trainingscomplex even buiten Lara. Om even over 11en kon gestart gaan worden met de training en werd de groep opgedeeld.

Cor kon aan de slag met zijn hersteltrainingen met de spelers Michael, Lennart, Hassan en Daniel. De keepers werden onder handen genomen door Jan en de overige spelers werden opgedeeld waarna Ruud, Loek en Patrick de training verder begeleiden. Na ruim anderhalf uur goed aan de arbeid geweest te zijn stond de bus alweer te wachten om ons terug te brengen naar het hotel. Daar was weer gelegenheid om te douchen en om te kleden en maakte iedereen zich weer gereed voor de lunch en voor de middagactiviteit naar Antalya.

Om 14:30 uur stond iedereen weer gereed voor aan het hotel om met de bus naar Antalya te worden gebracht. Vanmiddag stond een middagje cultuur snuiven in Antalya op het programma. Hier werd gretig gehoor aan gegeven en zo kon de gehele groep zich tegoed doen aan het opdringerige Turkse leven in de stad. Kledingwinkel na kledingwinkel werd geprobeerd veilig te passeren zonder bruut naar binnen te worden getrokken om daar wat te kopen. Natuurlijk kon een bezoek aan de bazaar ook niet ontbreken.

Na het gebruikelijke diner, de afspraken maken weer had iedereen een vrije avond voor zich. Sommige maakte hier gebruik van om hun sociale contacten wederom te contacten en andere namen een kijkje in het buur Hotel, Kremlin Palace.

Morgen staat voetvolley, wedstrijd en de Pats-Boem-Show op het programma.

Vanuit een regenachtig Turkije, tot morgen.