De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

90 jaar

RODA '23 viert haar 90ste verjaardag ! 31 augustus 1923 - 31 augustus 2013

Wij willen dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het precieze programma zullen wij binnenkort bekend gaan maken, op dit moment kunnen we in ieder geval melden dat we op zaterdag 17 augustus het traditionele Kampioenschap van Amstelveen spelen. Hieraan doen de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalverenigingen mee, Sporting Martinus, NFC en RODA '23, met hun zaterdag 1 en zondag 1, Amstelveen Heemraad, AMVJ, RKAVIC en Nautilus. Zie ook artikel op RODA site.

Klik hier voor het complete wedstrijdprogramma.

Woensdag 28 augustus voetbalmiddag voor de jongste jeugd van RODA '23. Met onder andere diverse opblaasboardings. Mede mogelijk gemaakt voor Careca Verhuur. Het exacte programma zal snel volgen.

Donderdag 29 augustus voor, tijdens en na de DONDERDAGAVOND trainingen Senioren, Veteranen, Vrouwen een gezellige avond in de feesttent. Ook hier, exacte programma zal snel volgen.

Op vrijdagavond 30 augustus spelen wij het 2de RODA '23 Rabosponsortoernooi. Vorig jaar was dit een geweldig succes met 23 deelnemende teams (7-tallen). Diverse sponsors hebben al aangegeven dat ze weer aanwezig zullen zijn. Bent u sponsor van RODA '23 zet deze datum dan alvast in de agenda. De officiële uitnodiging volgt nog en natuurlijk zijn hier geen kosten aan verbonden.
Na het Rabosponsortoernooi zal ook de nieuwe Presentatiegids 2013/2014 worden uitgereikt ! Dus ook sponsoren die niet mee voetballen, nodigen wij natuurlijk van harte uit om aanwezig te zijn op deze pre-verjaardag van ons 90 jarige bestaan.

Zaterdag 31 augustus, de dag van onze verjaardag ! Nu bestaat de r.k.s.v. RODA ’23 dan echt 90 jaar, dus… tijd voor een feestje. Waarschijnlijk hebben de geruchten zich al voor gedaan, maar er zal een grote feesttent komen op het terras bij RODA ’23. In het begin van de avond zal de feesttent mooi worden omgetoverd om onze officiële receptie te kunnen vieren met genodigden. Dit natuurlijk in een echte RODA ’23 stijl !

Maar RODA zou RODA niet zijn als we dan ook nog een echt KNALfeest zullen geven… Vanaf 20:30 uur zal de FEESTtent geopend zijn voor al onze RODA leden, en natuurlijk iedereen die RODA '23 een warm hart toedraagt, om een geweldige 90 jarige verjaardag samen te vieren ! Maar let wel op, zorg dat je tijdig een kaart koopt. De kosten hiervan zijn € 10,- per kaart en is inclusief 3 consumptiemunten welke je op vertoon van je toegangskaart bij de FEESTtent kan ophalen. In de voorverkoop is het inclusief 3 gratis consumptiemunten bij tentverkoop niet.

Kort om, een feest om als echte Rodiaan niet te missen !

Kaarten reserveren via : 90jaar@roda23.nl o.v.v. je naam (wees er wel snel bij, want op is op!).

Zondag 1 september, in de middag (om 14:00 uur) de bekerwedstrijden THUIS van de Zondag 1, 2, 3, 6 en A1 Junioren. Na afloop van deze bekerwedstrijden zal DJ Rick Leliveld de tent nog even op zijn kop zetten ! Een mooie afsluiting van onze verjaardag.

Met op het programma om 14:00 uur in het RODA '23 Stadion, De DERBY der DERBY'S, RODA '23 Zondag 1 - Sporting Martinus Zondag 1 !

Wij komen snel weer met meer delen van het programma ! Maar houd in ieder geval deze data vast vrij in je agenda !

En, hebben jullie er al zin in ? Wij in ieder geval wel en maken er samen met al de RODA leden een geweldige week van !