De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO13-1

Bovenste rij vlnr: Milo Koopmans (k), Francisco Reyes Marizan, Bas Eigenhuis, Alec Vis, Lotte Spekreijsse, Daan van de Ridder, Daniel Premraj, Lars de Groof, Jamal Herkul, Paris Schulz

Onderste rij vlnr: Nick Gouwerok, Japser van Schaik, Misha Teresa, Bart Ploeger (trainer), Jorn van Wieringen (ass. trainer), Julian van der Wielen, Mounssif Meftah, Sjoerd Teitsma

 

 

 

Trainers:

Bart Ploeger (E-mail: b.ploeger@hotmail.com, Mob: 06-15654082)

Jorn van Wieringen (assistent-trainer)

 

 

 

 

Leiders:

Linda Olman (E-mail: linda.olman@planet.nl, Mob: 06-51573241)

Mededelingen

Trainingen:

Maandag        17.45 – 19.00 uur (op veld aanwezig 17.30 uur)

Dinsdag          17.00 – 18.15 uur (op veld aanwezig 16.30 uur)

Donderdag     16.45 – 18.00 uur (op veld aanwezig om 16.15 uur) 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO13-1 - Robinhood s.v. JO13-1 :

Afgelopen zaterdag speelde de JO13-1 een inhaalwedstrijd tegen het door financiële tegenslag geteisterde Robin Hood. Er waren de afgelopen week nogal wat zieken met als gevolg dat de dug out van de thuisploeg gevuld was met nasnotterende spelers. De jongens hadden in de winterstop niet stil gezeten en met een goeie serie oefenwedstrijden waren ze er helemaal klaar voor. En die lijn werd afgelopen zaterdag tegen Robin Hood voortgezet.

Er werd vanaf het begin van de wedstrijd druk gezet op de tegenstander en na een verloren duel werd de bal gelijk terugveroverd. En zoiets betaalt zich altijd uit, dat blijkt maar weer. Binnen 5 minuten stond het 1-0 voor Roda door een snelle counter die door Daniël werd afgemaakt. Het was diezelfde Daniël die na een fraaie voorzet van Bas 2-0 liet optekenen. De druk vanaf het middenveld van Roda werd nog even opgeschroefd en dat loonde. Lars scoorde met het koppie uit een voorzet van Daniël en Bas scoorde 4-0 uit een door hem onderschepte bal. Toen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. In de tweede helft liet de tegenstander het er een beetje bij zitten. Ook Roda liet de teugels vieren. Daniël scoorde nog een keer uit een prachtige pass van Mounssif: 5-0. En dat was tevens de eindstand van deze wedstrijd.

Waar de JO13-1 voor de winterstop de weg een beetje kwijt was, hadden ze nu hun zaakjes prima op orde. Dat belooft een mooie tweede seizoenshelft te worden.

Arjen Teitsma

 
 
 
Datum: 7 en 8 april, geen afkeuringen
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Nee Nee
Veld 3A: Nee Nee
Veld 3B: Nee Nee
Veld 4: Nee Nee
Veld 4A: Nee Nee
Veld 4B: Nee Nee
Veld 5: Nee Nee
Veld 5A: Nee Nee
Veld 5B: Nee Nee
Veld 6: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
 
 
 
 
Hier adverteren?