De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO9-3

Achterste rij vlnr: Daan Sanders, Jorden Dekker, Pepijn Buijzer en Lars Mulder.

Voorste rij vlnr: Keano de Boer, Rick Theijssen, Indy Vonk en Tom Sanders.

 

Trainings dagen en tijden (onder voorbehoud):

Maandag:  16:45 - 17:45 (Veld 6A)
Woensdag: 16:45 - 17:45 (Veld 6A)

Technische staf: 

Leider/Coach: Josh Dekker, email: joshdekker@hotmail.com
Leider/Coach: Cees de Boer, mail: cees.patricia@hotmail.com
Teambegeleider: Roy Theijssen, email Theijssen.roy@live.nl 


Trainers:
Maandag: Nntb
Woensdag: Sylvia van Groeningen a.i.

Coördinator JO8 en JO9: Sylvia van Groeningen email: JeugdJO9@roda23.nl Tel: 06 47675901 (na 20.00 uur)

Klik hier om naar de website van de KNVB te gaan.

Mededelingen

Onderstaande link naar nieuwe wedstrijdvorm en spelregels JO8 en JO9

http://www.roda23.nl/Uploaded_files/Zelf/flyer-wedstrijdvorm-pupillen-6-tegen-6.1350d5.pdf

 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO9-3 - Hoofddorp s.v. JO9-3 :

Roda JO9-3 – sv Hoofddorp JO9-3 3-11

De weers verwachting was bar en boos. Er was al sprake dat we in de zaal zouden spelen met de JO9-2. Niemand verwachtte nog dat het doorging. Toch kwam rond half acht het bericht dat veld 3 er niet uit lag.

Dan maar allemaal verzamelen bij Roda voor de kraker tegen Hoofddorp. We wisten al dat Hoofddorp een heel goed team had met een paar grote jongens. We waren dus gewaarschuwd. Vooraf de dode spel situaties goed doorgenomen en afgesproken dat we vanaf het begin als een team gingen voetballen. We winnen samen en we verliezen samen, we zouden niet afwijken van onze tactiek. Ondanks dat het langzaam begon te spetteren hadden we er zin in.

Veld 3 lag er opmerkelijk goed bij, maar het was koud voor de Superhelden, ondanks de warming-up. De wedstrijd kon beginnen en we zagen meteen dat Hoofddorp een zeer goed team had. De Superhelden weerden zich fantastisch. De defensie stond goed en vanuit het middenveld werd uitstekend gevoetbald richting de gevaarlijke voorhoede. Individuele acties werden afgewisseld met zeer leuke slimme passes. Roda J09-3 speelde de beste eerste helft van het seizoen. Alles wat we de afgelopen maanden in het team hadden gestopt qua training en coaching kwam eruit. Toch kwam Hoofddorp voor, na een mooie aanval. Echter de gelijkmaker kwam er vlak achteraan na een super aanval over vele schijven met ook individuele acties. Voetballend waren we zeker niet de mindere in de eerste 20 minuten.

Gedurende de eerste helft kwam de regen en hagel meer en meer opzetten. Maar Roda en Hoofddorp legde een puike partij op de mat. Het werd 2-1 voor Hoofddorp en weer 2-2 door Roda. Het werd 3-2 voor Hoofddorp en weer 3-3 door Roda, na weer zo een mooie aanval. Beide ploegen kregen kansen maar ook de keepers waren uitstekend in de weer. Toch bleef de hagel neerdalen en de temparatuur zakte richting rond het vriespunt.

In de rust bleek dat het weer toch zijn tol had geeist. De goed keepende Daan moest er uit met bevriezings verschijnselen. De vaste keeper van Hoofddorp (wat was die ook goed) was beter ingepakt en kon door. De koude nattigheid in de rust deed geen goed. Jorden ging op doel zonder dat hij ingespeeld was en Daan verdween naar de kantine.

Hoofddorp pakte in de tweede helft meteen door en scoorde in de volgende 10 minuten 3 doelpunten. Onze superhelden waren door de kou bevangen en konden niet meer het voetbal opbrengen die het team in de eerste 20 minuten hadden laten zien. In het vierde kwart toch nog even Tom op doel gezet om enerzijds te kijken hoe hij het deed en anderzijds om met Jorden het middenveld en achterhoede te versterken. Helaas het kwaad was al geschiet. Het goed spelende Hoofddorp (ook fysiek heel sterk), bleven maar komen naar ons doel. Keano, Rick en Jorden konden Tom niet verder helpen. Gezien de stand ook maar even andere spelers op andere posities neergezet om te kijken hoe zij het deden voor het vervolg na de winterstop.

Uiteindelijk met 11-3 verloren. De uitslag was wel geflatteerd, maar het verlies terecht geincasseerd. Na het laatste fluitsignaal in overleg met Hoofddorp besloten om de strafschoppen over te slaan. Alle spelers waren nat en koud en we willen graag dat ze gezond en wel de kerst doorbrengen.

Al met al een zeer leerzame wedstrijd waar de Superhelden de eerste helft hun beste spel van dit seizoen lieten zien. Lekker voetbal met individuele acties, goed samenspel, slimme passes en ook simpel spel waar nodig. Jammer dat het weer tegenzat. Ondanks de dubbele cijfers met opgeheven hoofd van het natte en koude veld gestapt. Op naar de volgende wedstrijd.

 
 
 
Datum: AFGELASTINGEN 20 JAN 2018
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Nee
Veld 3A: Ja Nee
Veld 3B: Ja Nee
Veld 4: Ja Nee
Veld 4A: Ja Nee
Veld 4B: Ja Nee
Veld 5: Ja Nee
Veld 5A: Ja Nee
Veld 5B: Ja Nee
Veld 6: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
27 jan. Pancratius JO9-4 - RODA JO9-3 10.15u
 
 
 
 
Hier adverteren?