De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO9-1

JO9-1 selectie:

- Philip Hilgers (K)
- Saif Ahmed
- Giorghinio Bennett
- Fabian v/d Burch
- Tim Dijkshoorn
- Quinten Donici
- Sebastiaan Letterie
- Boris Voorn
- Thomas Vredevoort

 

 

Trainingsdagen en -tijden:

Maandag: 17.30 - 19.00 uur (veld 6)
Woensdag: 17.30 - 19.00 uur (veld 6)

Trainer/coach: Nick de Bruin
E-mail: nickdebruin_10@live.nl
Tel: 06-83943559 

 

F-Coördinator: Sylvia van Groeningen
Email: JeugdJO9@roda23.nl 
Tel: 06-47675901

Klik hier om naar de website van de KNVB te gaan.

Mededelingen

Onderstaande link naar nieuwe wedstrijdvorm en spelregels JO8 en JO9

http://www.roda23.nl/Uploaded_files/Zelf/flyer-wedstrijdvorm-pupillen-6-tegen-6.1350d5.pdf

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO9-1 - Meern De JO9-1 :

Tijdens de heenweg richting Roda ‘23 was er iets gebeurt wat elk jaar plaatsvindt: de intrede van de herfst. Nu had het jaargetijde van beukennootjes en druilerig weer zijn intrede al lang geleden gedaan, ware het niet dat vannacht de natuur had bedacht het bladerdak van de bomen bijna in één keer te laten vallen. Gele straten met een oranje gloed waar de wielsporen van auto’s duidelijk zichtbaar in waren, kleurden Amstelveen. Of deze plotselinge omslag in de natuur ook zijn weerslag had op het spel van onze jongens van de JO9-1, moest nog blijken.

Een enigszins dringende peptalk tijdens de opwarming was een groot contrast met de aanhoudende motregen. Het publiek, voorzien van de nodige paraplu’s en winterjassen, was er in ieder geval klaar voor. Gaan we vandaag weer eens punten pakken? Al kort na de aftrap leek de donderpreek van de coach zijn vruchten af te werpen. Een duidelijk gemotiveerd Roda ‘23 zette meteen druk en liet zich niet van de bal afzetten. Dit zorgde al snel in een viertal schoten op doel die helaas niet benut werden. Daarentegen verviel het team helaas ook regelmatig in gepruts op de vierkante meter met balverlies tot gevolg. Het geroutineerde team van De Meern greep onmiddellijk de geboden kansen, resulterende in een lange bal of een mooie steekpass. 0-2, een stand die het aantal Roda kansen totaal niet vertegenwoordigde. Helaas leek deze domper de mannen te weerhouden om zich de rest van de wedstrijd voor de volle 100% in te zetten.

De Meern liet Roda het spel maken, maar steeds weer werden onnodige fouten bijna onmiddellijk afgestraft met een bal hoog in het doel van onze groene mannen. Toch lieten de heren bij vlagen de koppen niet hangen, al leek het soms alsof het veld niet groter was dan een paar meter. Kansen kreeg Roda ook in de rest van de wedstrijd, al waren deze wel wat minder overtuigend. Meestal ontstond zo’n mogelijkheid uit een zwaar bevochten balbezit. Ze kunnen het dus wel… en gelukkig resulteerde dit in een tweetal goals, zodat we in ieder geval niet op nul bleven staan.

Terwijl ouders en kinderen wat teleurgesteld afdropen over de door bladeren gekleurde grasvelden, brak langzaam een schraal verwarmend zonnetje door. 
Volgende keer beter; en dan allemaal met 100% inzet van begin tot einde, moet dat zeker gaan lukken!

 
 
 
 
Hier adverteren?