De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO11-2

Selectie JO11-2 2018/2019:

Raoul Graca

Luuk van het Klooster

Boaz Krijgsman

Remco Lopes Cardozo

Bauke Mulder (k)

Timo Overmars

Nicolas Pompen

Sem Raadschelders

Andy Tijsseling

Benjamin van der Vaart

Trainingsdagen en -tijden:

Maandag: 18.00 tot 19.00 uur Veld 2A

Woensdag: 18.45 tot 20.00 uur Veld 1A

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld: 6B (kant veld 4)

Trainer/Coach: Kevin van Hecke  Email: kevinvanhecke20@hotmail.com

Leider: Rob van der Vaart Email: robvandervaart@yahoo.com

JO10 en JO11 Coördinator: Robbert Tol Email: jeugdO11@roda23.nl 

Laatste wedstrijd verslag

RKAVIC JO11-2 - RODA JO11-2 :

Men spreekt weleens over ‘een wedstrijd met 2 gezichten’. Deze wedstrijd was er zo een !

De ochtend begon wat vervelend met een afmelding van Boaz met buikgriep. Maar de koffie was goed, in het clubhuis was het gezellig en toen de ietwat op leeftijd zijnde scheids met ingevette kuiten het veld betrad, kon de wedstrijd beginnen. RODA had in het begin een duidelijk veldoverwicht maar toch was de eerste kans voor RKAVIC, welk schot vakkundig werd geblokt door Timo. Toen kwam RODA weer met een mooi schot van Raoul , net gekeerd door de keeper. Op een corner van Nicolas schoot Andy de bal mooi binnen: 1-0.

RODA hield overwicht maar toch kwam RKAVIC er weer een paar keer goed uit. Luuk, Sem en Benjamin doen heel nuttig werk in de verdediging en Bauke redt twee of drie keer met schitterende ‘Onana’ achtige reddingen ! Timo’s en Sem’s schoten gaan er helaas niet in en dan uit een vlijmscherpe counter scoort RKAVIC: 1-1.

Het gaat nu een beetje heen en weer en de wedstrijd wordt wat harder. Raoul probeert het een paar keer maar wordt evenvaak onregelementair gevloerd. En dan na twee mooie rushes scoren Timo en Benjamin 2-1 en 3-1. Remco heeft een paar goede acties en als Sem vlak voor rust met een bekeken schot er 4-1 van maakt lijkt er geen vuiltje aan de lucht.

Maar niks is minder waar want na de rust komt een herboren RKAVIC ploeg op het veld. Ze zetten veel meer druk, zijn fanatieker op de bal en RODA komt er niet meer uit. Of het nou aan de aanwezigheid of afwezigheid lag van sommige ouders in de 2e helft zullen we nooit weten, maar feit is dat de score in no time uitliep na 9-4 (als deze verslaggever het tenminste goed bijgehouden heeft). Ook moet vermeld worden dat zonder geweldig keepwerk van Bauke de score in die periode nog hoger had kunnen uitvallen. Via een mooie vrije trap van Timo wordt het dan 9-5, maar RKAVIC blijft sterker en het wordt 10-5. Dan eindelijk heeft RODA de bal weer. Passje Nicolas naar Remco: 10-6. Andy maakt nog 10-7 maar het slotakkoord is weer voor RKAVIC 11-7.

Dus kortweg een hele goede eerste helft van RODA, maar een tweede helft waarbij we door de tegenstander volledig zijn overklast. Laten we ons vasthouden aan het eerste halfuur !

 
 
 
 
Hier adverteren?