De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO19-1 (zo)

Voorlopige teamindeling 2018/19

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verschuivingen plaatsvinden)

Abswoude van              Robert
Bakker Koen
Boot Sander
Dekker Milan
Enden van den Charly
Engel Melroy
Ferdinandusse Filip
Giltay Jeremy
Groenland Marc
Helsloot Fabian
Kelleman Sammy
Martins Lourenco
Mieras Mike
Mulier Jordanie
Teitsma Geert
Veen van Jason

Leider:

Marcel van Bennekom

 

Trainer:

Marcel van Bennekom

Mededelingen

Trainingen:

Maandag:     19.30 - 20.30 uur      veld 2A

Woensdag:   21.00 - 22.00 uur      veld 2A

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO19-1 (zo) - DEM JO19-1 :

Opnieuw een zonnige najaarsdag en het was heerlijk vertoeven langs de lijn op veld 1 bij Roda ’23. Tegenstander was DEM uit Beverwijk een gerenommeerde club met een goede jeugdopleiding.

Roda startte evenals de afgelopen weken weer overtuigend en na  een prachtige steekbal van Jordanie stond Mike 1 tegen 1 op de keeper. Hij toverde  er een F1 achtige sleepbeweging uit ( met dank aan Patrick Wormhoudt ) en tikte simpel de 1-0 binnen. Even later was er een prachtige aanval over diverse schijven die Jason in kansrijke positie bracht, hij twijfelde geen moment en schoot deze onberispelijk met zijn linkerbeen in 2-0.

DEM kwam iets meer in de wedstrijd zonder dat keeper Charly echt op de proef gesteld werd. Roda werd echter ook slordiger en balverlies achterin gaf DEM de kans om de 2-1 te maken. Dit gaf DEM vleugels en na een volgend misverstand achterin stond opeens de 2-2 op het bord. Gedachten langs de lijn gingen terug naar een aantal weken geleden toen een 3-0 voorsprong ook werd verspeeld en de rust met 3-3 werd bereikt.  Nu was het opeens ook 2-2 bij rust.

 

Na rust kwam er echter een goed voetballend Roda uit de kleedkamer. DEM werd ogenblikkelijk weer onder druk gezet en de kansen kwamen er. Na 15 minuten werd Jordanie in stelling gebracht en oog in oog met de keeper schoof hij de bal simpel langs de keeper 3-2.

Roda hield de ruimtes groot bij balbezit waardoor er goede aanvallen konden worden opgezet. Koen die in de rust was ingevallen werd alweer gewisseld met klacht aan zijn enkel. Zijn vervanger Robert was ook niet geheel okselfris maar dat weerhield hem er niet van om uit een scherpe corner van Mark de 4-2 binnen te koppen.

Het verzet van DEM was nu wel gebroken en de  Roda mannen konden iets doen, wat ze de  vorige avond in Amsterdam ZuidOost vergaten te doen, namelijk werken aan het doelsaldo.

Jordanie zorgde voor de 5-2 ,verkapt schot van rand zestien, en de 6-2, weer een 1 op 1 tegen de keeper. Het slotakkoord mocht er ook zijn, een inspeelpass op Mike werd door hem, haast achteloos , achter zijn standbeen doorgespeeld op Filip die, opnieuw in een 1 tegen 1 situatie tegenover de keeper, de 7-2 eindstand op het bord zette.

 

Een mooie wedstrijd werd afgesloten met een daverend applaus van de massaal meelevende ouders langs de lijn.  Marcel en de mannen bedankt voor deze mooie middag.

 

Michael

 

PS. Mochten er voor sommige ouders en spelers zinnen in het verslag staan die nadere uitleg behoeven dan ben ik uiteraard bereid hier volgende week tekst en uitleg over te geven.

Hier een link naar de foto's

 
 
 
 
Hier adverteren?