De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO19-1 (za)

Voorlopige teamindeling 2018/19

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verschuivingen plaatsvinden)

Amghar el Yettefti Adil
Baretta Thomas
Barlage Jimi
Boersma Benjamin
Boogaard van den       Bart
Bousatta Kamil
Canjels Nick
Colin Elanio
Drenth Sergio
El Otmani Sabir
Heeren Caril
Hetli Soufiane
Klomp Philip
Mensah Raymond
Ossendrijver Max
Prins Kane
Riffi Amir
Schouten van Jesse
Steinhart Thomas
Zahir Kiomars

 

 

Trainers: Dohan Karacaer

 

Leiders:

Jeroen van den Boogaard

Mededelingen

Trainingen:

Maandag:     20.00 - 21.00 uur      veld 1B

Dinsdag:       19.00 - 20.15 uur      veld 6A

Donderdag:  19.00 - 20.30 uur      veld 2A

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO19-1 (za) - Victoria JO19-1 :

Victoria was vorig seizoen een taaie tegenstander. Eerst had de JO19-1 thuis na een achterstand met een gelijkspel genoegen moeten nemen en daarna was de uitwedstrijd een regelrechte kampioens-degradatie kraker. Zij streden met nog drie wedstrijden te gaan voor behoud in de 3e divisie en Roda bleef in de strijd om het kampioenschap. Na een 1-4 voorsprong bij rust kwamen ze toen terug naar 3-4 en was het alle zeilen bijzetten om stand te houden. De mannen waren dus gewaarschuwd. 

Het begon met wat plaagstootjes, een kopbal van Thomas bij de tweede paal naast en na 10 min kreeg Roda de eerste grote kans een schot van Amir dat door de keeper nog net kon worden overgetikt. Na 20 minuten was het wel raak toen Bart op de rand van de zestien werd ingespeeld een steekbal op Amir gaf, die met een fraai geplaatst schot de rechter verre hoek vond en zijn bal in de kruising zag verdwijnen. 1-0
Roda speelde de bal goed rond en hield de druk er op met regelmatig een mooi diepe crosspass van Kane op Soufiane of Ben op de andere vleugel. Af en toe was het Victoria dat in de omschakeling snel de diepte zocht en Roda een paar keer het nakijken liet omdat er onvoldoende snel druk op de bal gezet werd. Veel verder dan dat kwam het echter niet omdat de posities goed werden overgenomen en de aanval onschadelijk gemaakt. Zo kon de opbouw van achteruit weer beginnen. Een lange bal langs de lijn van Raymond die Ben diepstuurde had bijna succes, maar was met de wind in de rug net te hard. Ben probeerde op volle snelheid de bal nog voor de achterlijn te stoppen maar redde het net niet en knalde tegen de boarding.
2e helft
Helaas moest Thomas met een gebroken teen in de kleedkamer achterblijven en was Kamil zijn vervanger. Sergio zakte een linie terug en zo ging Roda op zoek naar de volgende goal. Kansen genoeg, of beter mogelijkheden maar het net werd niet gevonden. En zo blijft het altijd oppassen als je de goal zelf niet maakt. Na 70 min kwam Victoria eruit en werd er door onzekerheid achterin bij Roda, de bal gemist en geen buitenspel kwam Victoria één op één met Caril en maakte de 1-1.
Hoewel Victoria hier moed uit putte en dacht nog door te kunnen stoten om de overwinning mee naar Loosdrecht te nemen liet Roda zich niet van de wijs brengen. Hoewel Victoria nog wel één grote kans kreeg. Een afstandschot vloog richting linker kruising maar gelukkig was de redding van Caril uitstekend. Een mooi slotoffensief van Roda werd met het complete team inclusief de wissels uiteindelijk in de 88e minuut toch nog beloond met de verdiende en winnende goal. Een strakke voorzet van Kamil vanaf rechts kon door de goed voor de goal komende Thomas mooi bij de eerste paal binnen getikt.
De winnende treffer werd uitbundig met het hele team gevierd.

Top mannen! goed gespeeld,

groet Jeroen

 

 
 
 
Datum: donderdag 6 september
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Nee
Veld 3A: Ja Nee
Veld 3B: Ja Nee
Veld 3.1: Nee Nee
Veld 3.2: Nee Nee
Veld 3.3: Nee Nee
Veld 3.4: Nee Nee
Veld 4: Ja Nee
Veld 4A: Ja Nee
Veld 4B: Ja Nee
Veld 5: Ja Nee
Veld 5A: Ja Nee
Veld 5B: Ja Nee
Veld 6: Nee Nee
Veld 6.1: Nee Nee
Veld 6.2: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
22 sept. AFC JO19-1 - RODA JO19-1 (za) 14:45u
 
 
 
 
Hier adverteren?