De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO15-6

Voorlopige teamindeling 2017/18

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verchuivingen plaatsvinden)


Bay Koert Finn
Benaali Faissal
Buskermolen Sem
Chi Jay
Kochx  (K) Henri
Leeuwen Milan
Mawla  (K) Cristino
Ngwa Mbonlah
Obaje Pharrell
Mulay Ryan
Oudenallen Ruben
Rheenen Floris
Schadae Tim
Shahho Lucas
Themen Noah

Trainer: Michel van Leeuwen: afmelden voor de training graag in de groepsapp. Mocht Michel afwezig zijn dan neemt Jan Buskermolen de training over.

Leider: Michel van Leeuwen

Trainingen: dinsdag van 17.00 - 18,15 uur op Kunstgrasveld 1B. - vrijdag van 19.00 - 20.00 uur. op Kunstgrasveld 6B.

 

 

 

 

Mededelingen

Verslag Floris Rheenen

3 december Roda '23 - AFC

Vandaag moesten we thuis tegen AFC, de nummer twee van onze competitie.

Vergeleken met ons zaten er echt een paar reuzen in het team van de tegenstander, maar toch begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Binnen een minuut stond het echter 0-1. Dus deden we er een schepje bovenop. Al snel kregen we een penalty die Tim goed inschoot: 1-1. Nu begon de wedstrijd pas echt. Het werd 2-1 door een doelpunt van Faissal na een mooie voorzet van Mo. Het was af en toe knokken om de bal, we moesten hard werken maar dat loonde wel want voor rust werd het zelfs 3-1 door een doelpunt van Floris na een prachtige opbouw via Ryan en Mo. En vlak voor rust belandde een schot van Tim via een tegenstander in het doel, dus gingen we de rust in met 4-1.

Na de rust probeerde de tegenstander op allerlei manieren langszij te komen maar het lukte ze niet. Ook wij kregen nog kansen. Het werd 5-1 door een strafschop die Tim er weer prima inschoot. En vervolgens werd het ook nog 6-1 doordat onze aanvallers voorin aan het jagen waren, de tegenstanders daar flink van in de stress raakten: een verdediger schoot de bal heel hard tegen een eigen speler, waarna de bal de hoek in verdween. GOOAAALLLLL

----------------------------

Verslag: Ryan Mulay

26 november Sporting Martinus - Roda '23

First half
The match started off slow on the wet and muddy pitch with a quick downpour.  Within the first 20 minutes we banged a goal and got the momentum of the match going. We had many shots that were on target and were caught, stopped by the keeper or just barely out of the goal box . After that we kept the pressure on offense and continued the match on their half of the field with multiple attacks. We had a quite a few corner kicks that almost resulted in goals but didn't. Before the second half we scored another goal and stayed strong with the defense. We rarely let them get near our goal.

2nd half
In the second half we started off strong again with a consistent attack and conceded an unlucky goal after the ball was taken from Sem as he was doing an excellent job covering the goal.  Besides that our defense was on point the whole match. Then Mo pulled the most beautiful rainbow out of nowhere and had a perfect cross, but sadly it didn't end with a goal. We then scored another goal and finished out the match with a 3-1 win for Roda. Everyone played hard and had a dirty kit to prove it.

Good job boys.

------------

Verslag:?

12 november sv. De Meer - Roda '23

------------

verslag: ?

29 oktober Roda'23 - SDZ

----------------

Verslag: Finn Koert

8 oktober Roda '23 - Koninklijke HFC

Hallo ik ben finn koert en ik ga jullie vertellen over de wedstrijd van 8 oktober tegen HFC

de eerste helft begon gelijk al heel goed we hadden heel snel al twee goals van Mo daarna had Ryan nog een goal en SDZ ook voor de rust was het dus al 3-1 voor ons.

In de rust vertelde coach Michel ons dat het heel goed ging maar we hadden nog niet gewonnen. In het begin van de tweede helft ging het minder goed maar na een tijdje had Tim twee goals gemaakt. Aan het einde had Bo ook nog een heel mooi goal bij een corner.

De eindstannd was dus een hele mooie 6-1 ! 

---------------------

Verslag: Jay Chi

1 oktober 2017 Pancratius Rksv - Roda '23 

Hallo ik ben Jay en ik ga vertellen over de wedstrijd van 1 oktober tussen mijn team, Roda JO15 6, en een iets hoger team van Pancratius, ……. De wedstrijd begon in de middag, om 15:00. Het was zware wedstrijd. Als je er meer over wilt weten, lees dan gauw verder!

De eerst helft begon vrij slecht: we hadden al binnen een kwartier 3 punten tegen. De tegenpartij was heel sterk, daardoor hadden ze snel die 3 doelpunten gemaakt. Wij probeerden meer te verdedigen, om niet meer punten tegen te krijgen. Maar helaas hebben zij toch nog 2 doelpunten gemaakt voor de rust. Wij hadden een paar mooie kansen om te scoren, zo had ik een keer geprobeerd om te scoren. Ik mikte de bal in de hoek, maar helaas was het niet gelukt… Toen was het rust.

In de rust vertelde ons coach Michel, dat wij door moesten zetten. Hij zei dat de tegenpartij sterk is, maar dat wij nog beter kunnen spelen. Na het drinken begon de wedstrijd weer.

De tweede helft begon ook niet zo goed, omdat ze binnen 5 minuten een doelpunt hadden gemaakt. Daarna speelden we steeds beter alleen kregen we toch een doelpunt tegen, de tegenpartij stond nu 7-0 voor. Maar toen kwam er een goede kans voor ons. Door een goede voorzet van een middenvelder, maakte Mo een mooi doelpunt. De wedstrijd is geëindigd met 7-1 voor de tegenpartij.

---------------------

Verslag: Faissal Benaali

24 september 2017 Roda '23 - Waterwijk asc

Hallo! Dit verslag gaat over de wedstrijd die we speelden op zondag 24 september 2017. In dit verslag ga ik vertellen hoe de wedstrijd was gegaan en vertel ik natuurlijk ook de eindstand. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder! Om 10.00 in de ochtend speelden we tegen: Waterwijk JO15-5. Helaas kwamen er 5 spelers niet maar toch deden we het best wel goed.

De eerste helft: We waren met 12 man in totaal. Ik begon in de wissel omdat ik me niet erg lekker voelde. De wedstrijd begon en binnen 10 minuten hadden ze al een goal gemaakt. Dat werd vervolgd door nog een goal binnen 15 minuten. Daarna hadden ze weer gescoord en dus stond het 3-0 voor Waterwijk. Aan het einde van de eerste helft werd er helaas weer gescoord door Waterwijk.

Rust: De coach vertelde ons dat we een beetje te aardig speelden. We moesten er dus echt voor gaan. Ik mocht in het veld en ik stond links midden. De meeste kregen een andere positie en we besproken hoe we dit moesten gaan aanpakken. Wij geven nooit op, al verliezen we met 8-0. Dan gaan we er tenminste voor. We dronken ondertussen wat en toen ging het fluitje af.

De tweede helft: We stonden op het veld. Het fluitje ging en de wedstrijd ging weer verder. We deden heel erg ons best en het ging wel goed. Toen was er een hoekschop. Ik stond vrij voor het goal en Tim schoot. Ik rende naar de bal en gaf hem een flinke trap en de bal ging recht op het goal af en zat in de rechterhoek. Na dat goal had iedereen weer hoop en we waren weer terug. Daarna volgde Tim met een mooie goal vanuit de 16. Na het goal van Tim heeft Annabel gescoord en om het af te maken schoot Tim een prachtige vrije trap van wel 25 meter afstand en die zat mooi afgemaakt in het goal. We hadden helaas nog maar 1 minuut en we zette alles op alles, maar er was te weinig tijd om nog 1 goal te maken. Toen de wedstrijd was afgelopen waren we allemaal heel erg blij dat het ons toch was gelukt. En dit moeten we alle wedstrijden in ons hoofd houden: WE GEVEN NOOIT OP!!!

Laatste wedstrijd verslag

 
 
 
 
Hier adverteren?