De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO13-2007-1

Voorlopige teamindeling 2018/19

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verschuivingen plaatsvinden)


Boer, de Daniël
Diaz Man Pablo
Duijnhoven, van(k) Steijn
Hijum, van Cas
Kroezen Mik
Longhte, de Jay
Macnack Jayden
Obaje Jaysean
Olieman Joris
Ottenheim Max
Pel Thijmen
Rustenberg Maurinho
Saigili Mert
Wouters Mylan

 

 

Training

Maandag     17.00 - 18.00  veld 2B (kant veld 3)

Dinsdag       16.45 - 18.00  veld 2A (kant KG 1)

Donderdag  16.45 - 18.00  veld 1B (kant KG 2) 

Trainer

Yosri Cok

email:      yosri.cok@hotmail.com

mobiel:   06-30748894

 

Leider

Willem Kroezen

email: willemlinda68@gmail.com

mobiel: 06-52051155

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO13-2007-1 - Sporting Martinus JO13-2007-1 :

Roda '23 JO13-2007-1 - Sporting Martinus JO13-2007-1  1-2 (1-2)

Het tweede potje was een heuse Amstelveense bekerkraker der twee verenigingen met katholieke roots. ll derby di tutti derby om een beetje bij de titel te blijven. Vooral Martinus lijkt er altijd net even meer aan te willen doen tegen Roda en dat bleek ook deze wedstrijd het geval. 

 

Roda begon met Max, Daniël en Mert langs de lijn aan de aftrap totdat vlak voor het eerste fluitsignaal Jay letterlijk als door een wesp gestoken reageerde. Met een pijnlijke hals snelde hij naar de kant waar de coach van de gasten snel en adequaat reageerde. Jay gered en een eerste "hickey" als resultaat! Mert voor de zekerheid maar in zijn plaats op het middenveld naast Jaydan en Pablo in en kon er  worden begonnen.  

 

Een gelijkopgaande strijd de eerste minuten. Roda probeert te doen waar het goed in is: verzorgd voetbal. Martinus zit er echter fel op en gokt in het begin vooral op de snelle spelers voorin. De eerste echte kans is voor Roda als Mik diep wordt gestuurd en alleen op de keeper afgaat. Zijn inzet wordt echter gekeerd door de Martinus goalie. Na een minuut of twintig is het wel raak. Aan de andere kant dan helaas. Steijn kan net zijn handen niet goed genoeg achter de genomen vrije trap krijgen met een 0-1 achterstand als gevolg. Van korte duur gelukkig. Jaysean snelt er op rechts langs, geeft voor op Mik die nu wel de keeper verschalkt: 1-1.

 

Martinus komt even later opnieuw op voorsprong als randje buitenspel een counter van de gasten Roda te machtig wordt. Het spel wordt daarna rommelig, mede veroorzaakt door de warrig fluitende scheidsrechter. Achterin zit het inmiddels dicht. Mylan heerst achter zijn verdediging met hulp van de solide spelende backs, afwisselend Joris, Cas, Thijmen en Daniël. Op het middenveld, opbouwend en aanvallend heeft Roda het lastiger en worden teamgenoten moeilijk bereikt.

 

Rust en tijd voor limonade. Yosri legt uit, maar vraagt vooral de jongens wat hun oplossingen zijn en wat de afspraken zijn. Na de pauze wordt het vooral van Martinus kant fysieker. Vurig aangevoerd door de overenthousiaste en volop aanwezige coach. Het zou een onsje minder mogen. Slechte werkweek gehad wellicht!? Roda heeft geen antwoord op deze felheid van de tegenstander en lijkt de duels niet aan te durven gaan. Bovendien gaat de bal te langzaam rond, wordt het speelveld te groot en houdt het de bal niet in de ploeg. Een paar kansjes voor de thuisploeg. Een schot van Jay mist kracht, een volley van Jaysean richting. Maurinho en later Max op links en Jaysean op rechts proberen hun acties te maken, maar tot echte kansen leidt dit helaas niet. Dan maar via een dood spelmoment. Jaysean volleyt een vrije trap naast. Max krijgt nog een kans na een van de betere Roda aanvallen via Jay. Het mag niet baten. Martinus krijgt zelfs nog kans om de voorsprong te vergroten, maar het blijft toch bij 1-2. Uitschakeling in de beker derhalve of Martinus moet verliezen van Legmeervogels, maar die kans lijkt uitgesloten. Eerst volgende week zelf maar een goed resultaat neerzetten tegen de dames van Aalsmeer en de woensdag daarvoor het blazoen oppoetsen in de oefenwedstrijd tegen VVC in Nieuw-Vennep. 

 

 

 

 
 
 
Datum: donderdag 6 september
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Nee
Veld 3A: Ja Nee
Veld 3B: Ja Nee
Veld 3.1: Nee Nee
Veld 3.2: Nee Nee
Veld 3.3: Nee Nee
Veld 3.4: Nee Nee
Veld 4: Ja Nee
Veld 4A: Ja Nee
Veld 4B: Ja Nee
Veld 5: Ja Nee
Veld 5A: Ja Nee
Veld 5B: Ja Nee
Veld 6: Nee Nee
Veld 6.1: Nee Nee
Veld 6.2: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
22 sept. WV-HEDW JO13-2007-1 - RODA JO13-2007-1 08:45u
26 sept. RODA JO13-2007-1 - AFC JO13-2007-1 18:00u
 
 
 
 
Hier adverteren?