De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Zonder verleden geen toekomst

Wat is een omni-vereniging zonder historie, RODA '23 heeft volgens mij een zeer rijke historie, er zijn een aantal zeer enthousiaste leden zijn al jaren bezig met het verzamelen van allerlei informatie over onze club, hierbij moet u denken aan clubblad, foto's, film, video en nog allerlei andere documenten.
Dhr Wiet Josso, de RODA '23 kenner bij uitstek, heeft door de jaren heen als onze archievaris reeds vele documenten etc... in zijn bezit gekregen en die zorgvuldig opgeslagen in het archief van onze Gemeente.
Ook zijn bij mij namen bekend van andere personen binnen RODA '23 die ook het nodige materiaal hebben verzameld.

Toch denken wij van het bestuur te weten dat er nog veel meer materiaal onder onze leden is wat nog niet het daglicht heeft gezien en mogelijk ver weg opgeborgen ligt op zolder en dat is eigenlijk zonde van dat mooie materiaal. We hebben dan al eens de hulp ingeroepen van Wiet Josso en Herman Divendal om een poging in het werk te stellen om zoveel mogelijk materiaal te gaan verzamelen en wij roepen dan ook een ieder op die iets heeft over RODA '23 om dit dan te melden bij ondergetekende. Wij willen al dit materiaal gaan verzamelen het zou namelijk zonde zijn als dit niet zou gebeuren of in het ergste geval verloren zou gaan, wij willen iedereen binnen de vereniging deelgenoot maken van het beschikbare materiaal en dit o.a. via deze website aan u tonen maar ook zullen we bekijken of we dit op andere manieren nog onder de aandacht van u kunnen brengen, we denken dan aan een expositie over de historie van RODA '23 of het middels gedrukte vorm naar buiten te brengen.

Ik kan mij zo voorstellen dat u overweegt om dan deze foto's, film, video, documenten of andere zaken misschien wel te willen afstaan aan RODA '23, dit behoort zeker tot de mogelijkheden omdat wij reeds over ruimte beschikken om dit netjes op te slaan, hier kunnen deze zaken veilig en professioneel worden opgeborgen en gaan ze niet verloren voor de vereniging. Mocht u dit niet willen dan beschikken we in ieder geval over alle mogelijke moderne middelen om deze zaken te kopieren of in te scannen en wij kunnen dit ook weer op cd-rom zetten.
Zoals u ziet aan (bijna) alles is gedacht om er iets moois van te maken.

Wilt u informatie of heeft u iets wat interessant kan zijn voor het RODA '23-archief laat het ons dan weten.

Peter Kok
tel: 020-6457925

Zonder verleden geen toekomst | Zie ook:
Zoeken binnen de website
Vul hieronder uw zoekopdracht in.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

 
 
 
 
Hier adverteren?